Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Αυτές τις ημέρες για άλλη μια φορά η φρίκη περισσεύει στην Παλαιστίνη.
Η στρατιωτική επίθεση από το κράτος του Ισραήλ ενάντια στον άμαχο παλαιστινιακό λαό στη Λωρίδα της Γάζας.....
αφήνει πίσω της εκατοντάδες νεκρούς – αμάχους και  μικρά παιδιά.  Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, επιτίθενται με τα πιο σύγχρονα όπλα εναντίον ενός λαού, που απαιτεί να αποκτήσει το δικό του κράτος, τη δική του πατρίδα.
Ενώνουμε την φωνή μας με τη φωνή κινημάτων, αγωνιστών/στριών, στην Ευρώπη και σε όλο τον πλανήτη, που απαιτούν να σταματήσει η θηριωδία.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ , καλεί κάθε δημοκράτη της περιοχής στην εκδήλωση που θα γίνει ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 8.30μμ στην ΜΑΡΙΝΑ ΙΤΕΑΣ (στο χώρο προβολών της Κινημ/φικής Λέσχης Ιτέας).
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το ντοκιμαντέρ για τη Γάζα της 24χρονης Παλαιστίνιας σκηνοθέτριας Fida Qishta «ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ», προσφορά της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο κ. Ισμάτ Σάμπρι, πολιτικός αναλυτής και πρώην επιτετραμμένος της παλαιστινιακής αρχής στην Ελλάδα και –εκτός απροόπτου-η Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα.  
Θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με την κατάσταση στην Παλαιστίνη και τις ανατροπές στην ευαίσθητη λεκάνη της Μεσογείου.  
Ταυτόχρονα οργανώνουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας με τη συλλογή ιατροφαρμακευτικού υλικού για τη βομβαρδιζόμενη Γάζα.
  
Φίλοι και φίλες
 Η ανθρωπότητα δεν ξέχασε τα Άουσβιτς και τα Νταχάου. Δεν θα ξεχάσει και τη Γάζα, ούτε την άθλια στάση των ΗΠΑ, της  Ευρωπαϊκής  Ένωσης και των ευρωπαϊκών κρατών που ενισχύουν  την  Ισραηλινή θηριωδία κλείνοντας  τα μάτια στην απίστευτη γενοκτονία που συντελείται στην Παλαιστίνη.
  Η Παλαιστίνη είναι σε διαρκή πόλεμο. Αυτός ο πόλεμος, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Η θηριωδία του Ισραήλ δεν μπορεί να είναι ανεκτή, όταν σκοτώνονται άμαχοι, παιδιά, σε παραλίες που τις βρέχει η ίδια θάλασσα που βρέχει την ευρωπαϊκή ήπειρο. Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς. 

     Όλοι/ες Κυριακή 8.30μμ στην Μαρίνα Ιτέας.
     Η Σιωπή είναι Συνενοχή .

 Ο κάθε κατακτημένος λαός έχει το δικαίωμα στην αντίσταση 
- Να σταματήσει άμεσα ο απάνθρωπος βομβαρδισμός και ο αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας.
 - Να αναδειχθούν άμεσα οι παραβιάσεις των διεθνών συμβάσεων και αποφάσεων του ΟΗΕ από το Ισραηλινό κράτος, 
 Να σταματήσει η ατιμωρησία των Ισραηλινών που ευθύνονται για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

1 σχόλιο:

  1. αυτοι ειναι οι εβραιοι: http://www.katohika.gr/2014/07/sok-tragoudane-den-exei-sxolio-aurio-stin-gaza-giati-ola-ta-paidia-einai-nekra.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή