Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

΄Επιασαν τους επίδοξους ληστές του Ορχομενού!

Πριν περάσουν 24 ώρες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι επίδοξοι  ληστές του ταχυδρομικού υπαλλήλου στην περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας.....
Ως δράστες φέρονται 4 αλλοδαποί αλβανικής υπηκοότητας ενώ βρέθηκε και το πιστόλι με το οποίο οι κακοποιοί  πυροβόλησαν εναντίον του ταχυδρομικού αυτοκινήτου στην επαρχιακή οδό Θηβών-Παύλου.
Η απόπειρα εκδηλώθηκε χτες λίγο πριν το μεσημέρι  την ώρα που ο 45χρονος ταχυδρομικός μετέφερε μαζί με την τακτική αλληλογραφία και τις συντάξεις του ΟΓΑ γεγονός που πιθανόν να γνώριζαν οι ληστές.
Όμως ο ταχυδρομικός βλέποντας μπροστά του τους 4 δράστες δεν πτοήθηκε και δεν υπάκουσε στην εντολή των οπλοφόρων να σταματήσει,αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και "όρμησε" εναντίον τους προκαλώντας πανικό στους κακοποιούς. όταν  εκείνο συνήλθαν από το αρχικό σοκ  γιατί παραλίγο να  παρασυρθούν από το αυτοκίνητο του ταχυδρομικού άρχισαν το ...πιστολίδι αλλά ήταν αργά ο ταχυδρόμος είχε εξαφανιστεί στο βάθος του δρόμου.
Ακολούθως τηλεφώνησε στην Αστυνομία ,έδωσε μάλιστα και τα χαρακτηριστικά τους και έτσι με βάση αυτά επιτεύχθηκε η σύλληψη τους.

1 σχόλιο:

  1. απα πα πα... οι αλβανοι δεν κανουν τετοια πργματα, ειναι καλοι ανθρωποι!!! ακουσατε ποτε αλβανο σε αυτη την χωρα να ληστευει; να σκοτωνει; να βιαζει; να πουλαει ναρκωτικα; να να να να...; ειναι δυνατον; καποιος λαθος θα εγινε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή