Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ: Αλληλεγγύη και στην ψυχαγωγία

Δελτίο Τύπου
Αλληλεγγύη και στην ψυχαγωγία
Ευχάριστο ξάφνιασμα για την κίνησή μας ήταν η προσφορά 50 δωρεάν εισιτηρίων αλληλεγγύης, από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, που θα δώσει παράσταση την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 στις 21:00, στην Υπάτη, στον Τόπο Τεχνών Χώρα. Αλληλεγγύη λοιπόν και στη θεατρική ψυχαγωγία.....

Ο τίτλος της παράστασης είναι Η Κοιμωμένη ξύπνησε, ένα παραμύθι που ελπίζουμε να ξυπνήσει συνειδήσεις και όλοι μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο, να δώσουμε ένα ευχάριστο τέλος στο «παραμύθι» που ζούμε.
Ευχαριστούμε τους φίλους συντελεστές του Θεάτρου Νέου Κόσμου που κάνουν πράξη την έννοια της αλληλεγγύης.
Παραθέτουμε την επιστολή που λάβαμε:
Αγαπητοί φίλοι,
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε συνεργασία με τις κατά τόπους δομές αλληλεγγύης, προσφέρει για κάθε παράσταση της φετινής του περιοδείας έναν αριθμό θέσεων δωρεάν για παιδιά και τους συνοδούς τους που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν εισιτήριο.
Η παράστασή μας Η Κοιμωμένη ξύπνησε θα παιχτεί στον Τόπο Τεχνών Χώρα στην Υπάτη την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 στις 21:00 και μπορούμε να διαθέσουμε 50 δωρεάν εισιτήρια αλληλεγγύης.
Επισυνάπτουμε ενημερωτικό υλικό για την παράσταση και ζητάμε τη συνεργασία σας για να διατεθούν τα εισιτήρια αυτά σε μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας που λόγω της κρίσης στερούνται τη θεατρική ψυχαγωγία.
Ευχαριστούμε πολύ και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία.
Μαρία Παπαλέξη
Βοηθός Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης
Για τη διάθεση των εισιτηρίων, έχει ανοίξει στην ιστοσελίδα μας Φόρμα Κρατήσεων, στην οποία κάθε ενδιαφερόμενος δηλώνει τη συμμετοχή του επιλέγοντας τον αριθμό εισιτηρίων που χρειάζεται.
Η Φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να συμπληρωθούν συμμετοχές για 50 εισιτήρια, και το αργότερο μέχρι την Κυριακή 6 Ιουλίου. Η λίστα με τα ονόματα αυτών που δικαιούνται δωρεάν είσοδο θα παραδοθεί από τη Συντονιστική Ομάδα στους υπευθύνους του θεάτρου.
Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com
Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (What’s Up) & 6906981623 (Free2Go)


ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
«Η Κοιμωμένη ξύπνησε», της Ξένιας Καλογεροπούλου & Θωμά Μοσχόπουλου

Ένα παραμύθι για παιδιά κάθε ηλικίας!


«Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου είναι μια διασκευή από το γνωστό αγαπημένο παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης, με την πριγκίπισσα που κοιμήθηκε πολλά πολλά χρόνια και που την ξύπνησε το πριγκιπόπουλο μ’ ένα φιλί. Τι θα γινόταν όμως αν η πριγκίπισσα του παραμυθιού ξυπνούσε στην εποχή μας; Ποιος θα της έδινε τώρα το φιλί και πώς θα επιβίωνε στον κόσμο του σήμερα;

«Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» είναι και παραμυθένια και σημερινή. Ένα πειραγμένο παραμύθι με νεράιδες, πύργους και πριγκιπόπουλα, αλλά και με αυτοκινητόδρομους, τρένα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, όπου η πριγκίπισσα δουλεύει σκληρά για να βγάλει το ψωμί της και κερδίζει με το σπαθί της τον έρωτα του σύγχρονου πρίγκιπα.

Μια ιστορία ενηλικίωσης από αυτές που αγαπούν τόσο τα παιδιά, ένα έργο που απευθύνεται στο μυαλό και στην καρδιά, σκανδαλιάρικο όσο και ανθρώπινο, μια παράσταση με καλαισθησία, χιούμορ, με πολλή μουσική και ωραία χορογραφία, και με ένα θίασο από εξαιρετικούς ηθοποιούς. Παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και οι γονείς τους, θα βρουν πολλά πράγματα για να διασκεδάσουν και να συγκινηθούν, πολλές εικόνες που θα τους συνοδεύουν για πολύ πολύ καιρό.

Συντελεστές της παράστασης:
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος
Σκηνικά-Κοστούμια: Κλαιρ Μπρέισγουελ
Μουσική: Σπύρος Γραμμένος
Επιμέλεια κίνησης: Ξένια Θεμελή
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Αμαλία Αρσένη
Ανθή Ευστρατιάδου
Χρήστος Πίτσας
Σταύρος Σβήγκος
Ευαγγελία Συριοπούλου
Φωτεινή Τιμοθέου
Ορέστης Τζιόβας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου