Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Η Τουρκία καλεί 5.000 έλληνες γιατρούς για δουλειά

Με τον τίτλο «5.000 γιατροί από τη γείτονα», σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Milliyet αναφέρει ότι το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας για να καλύψει το άνοιγμα σε 20.000 γιατρούς και βοηθούς (ειδικευόμενους) που έχει, θα φέρει Έλληνες γιατρούς.....


Οι «εισαγόμενοι γιατροί», σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα εξειδικευτούν στο Πανεπιστήμιο, είπε ο τούρκος αξιωματούχος αποκαλύπτοντας παράλληλα πόσο ελλιπής είναι η ιατρική φροντίδα στην γειτονική χώρα...

Ο υπουργός Υγείας της γειτονικής χώρας επανήλθε στο θέμα των γιατρών από την Ελλάδα και αφού είπε ότι «έχουμε άνοιγμα 20.000 γιατρών», τόνισε: «Τα Πανεπιστήμιά μας θέλουν βοηθούς ιατρούς. Σήμερα σε όποιον χρειάζεται δέκα, δίνουμε τρεις. Στην Ελλάδα, οι γιατροί περιμένουν πολύ για την εξειδίκευση. Εάν κάνουμε την εξειδίκευσή τους στην Τουρκία και τους μάθουμε τούρκικα, θα αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες μας για βοηθούς ιατρούς. Εάν σήμερα έρθουν σε μας 10.000 γιατροί δε θα ενοχληθούμε. Δε θα είναι παραπανίσιοι».

Ακόμα ο κ. Μουεζίνογλου είπε, όπως έχει ξαναπεί βέβαια πριν από μερικούς μήνες, ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι απαιτούμενες νομικές ρυθμίσεις και θα θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο εκπαίδευσης για την εξειδίκευση σε συντονισμό με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο.

Μην πάτε Γερμανία, ελάτε Τουρκία
Ο κ. Μουεζίνογλου, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, είπε επίσης : «θα μιλήσουμε με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο (ΥΟΚ) και το υπουργείο Εξωτερικών. Στην Ελλάδα, οι γιατροί περιμένουν επί χρόνια για την εξειδίκευση. Εάν εμείς εδώ δώσουμε τη δυνατότητα εξειδίκευσης στους γιατρούς αυτούς στα Πανεπιστήμια της Τουρκίας θα αντιμετωπίσουμε την ανάγκη μας για βοηθούς ιατρούς και από την άλλη θα βρούμε διέξοδο στην ανάγκη μας για εξειδικευμένους γιατρούς. Έχουμε ανάγκη από 10.000 πρακτικούς ιατρούς και 20.000 εξειδικευμένους». Και πρόσθεσε ότι στην Ελλάδα υπάρχει σε σοβαρό επίπεδο πλεόνασμα ιατρών υποστηρίζοντας ότι «η Γερμανία προέβη σε συμφωνία με 15.000 Έλληνες ιατρούς που μόλις αποφοίτησαν με τον όρο εργασίας 9 ετών».

Ανέφερε ακόμη το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων γιατρών, λέγοντας ότι στην Ελλάδα, η παιδεία στην ιατρική είναι σε υψηλό επίπεδο. «Θα πρέπει να στρέψουμε τα βλέμματα της Ελλάδος αντί στη Γερμανία, στην Τουρκία. Εδώ υπάρχει υποδομή που μπορούν να κάνουν άνετα εξειδίκευση. Οι καθηγητές στα πανεπιστήμιά μας, μου ζητούν βοηθούς ιατρούς. Επίσης από την άλλη πλευρά επιθυμούμε να μετατρέψουμε την Τουρκία σε κέντρο υγείας της περιοχής».
Zougla.gr

20 σχόλια:

  1. Η τουρκικη προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ? Η'' ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ?.
    ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ- ΚΑΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ- ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ --ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΚ? ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε οι τουρκοι δεν προσπαθησαν να βρουν ποτε λυσεις για τον λαο τους... βλεπεις εχουν και αυτοι αστροπελεκια πολιτικους. εγω βλεπω πολιτικη τουρκικη προπαγανδα για μια ακομη φορα... οπως κανουν με την θρακη μας και σχεδον το εχουν καταφερει, οπως εχουν παρει το μερος των αλβανων για μεγαλη αλβανια (κολοκύθια...),το μερος τον σκοπιανων για την μακεδονια μας και και και...! η ιστορια εχει αποδειξει και εξακολουθει να το κανει οτι οι τουρκοι οχι μονο φιλοι δεν πιανονται αλλα ειναι οι πιο βαρβαροι και οι μεγαλυτεροι εγκληματιες της ανθρωποτητας, μαζι με τους γερμανους και τους αμερικανους στην πρωτη θεση παγκοσμιος! ...και απο την εοκ να βγουμε, πιστευω και μονοι μπορουμε να τα καταφερουμε. αν θελουμε να συνεργαστουμε υπαρχουν αλλες χωρες καλυτερες, βλεπε ρωσια πχ. αμοβαια συνεργασια δεν θα υπαρξει ποτε αναμεσα σε ΕΛΛΑΔΑ και μογγολοτουρκους! ψωμι να μην εχω να φαω στην τουρκια δεν θα παω ποτε για δουλεια. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... 400 χρονια σκλαβιας, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΙΜΙΑ, ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ... ΤΟΥΡΚΕ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ!

      Διαγραφή
  3. Μπραβο παλικαρι μου,ετσι να συντηρουμε το μισος,να πλακωνομαστε στο Αιγαιο,να αγοραζουμε αεροπλανα,να χαλαμε καυσιμα,να πλουτιζουν οι Αμερικανοι-Γερμανοι-που δεν συμπαθεις κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν θες φιλιες με τον τουρκο... η μογγολια απεναντι ειναι! ο ελληνικος λαος δεν ξεχναει τι περασε και τι εξακολουθει να περναει. ειναι ντροπη να ξεχασουμε την ιστορια μας και τους αριθμητους νεκρους μας και οχι μονο. θα μας δωσουν πισω την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,την ΙΜΒΡΟ,την ΤΕΝΕΔΟ,την ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ και την ΚΥΠΡΟ μας και μετα θα γινουμε τα καλυτερα φιλαρακια!!! τωρα επειδη βλεπω οτι αμερικανικο-γερμανικο λομπι δεν το πιανεις καθολου ...οι αγαπες δεν κρυβονται! επειδη προβληματιζεσαι και για τα οικονομικα, να ξερεις οτι σαν λαος μπορουμε να φτιαξουμε και μονοι μας οπλα,στρατιωτικα οχηματα κλπ. και καλυτερα απο αυτα που περνουμε απο τους αλλους (βλεπε ΕΑΒ,ΕΛΒΟ,ΠΥΡΚΑΛ και αλλα αν μας αφησουν...) χωρις να εχουμε αναγκη ΚΑΝΕΝΑΝ!!! δεν εχουμε την πολυτελεια να μεινουμε αοπλοι διοτι ολοι οι βαλκανιοι μας βλεπουν με μισο ματι (δηλαδη δεν μας παει κανενας) και μας περιμενουν στην γωνια. νομιζεις οτι τον τουρκο τον ενδιαφερεις εσυ και εγω; ...την ΘΡΑΚΗ μας θελει,τα ΝΗΣΙΑ μας και την αλλη μιση ΚΥΠΡΟ μας. αν θες φιλιες ξεκινα λοιπον, παρε και μια λευκη σημαια και πηγαινε προς μογγολια μερια... να σου θυμισω οτι καπως ετσι εκανε και ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ (πηγε ειρηνικα και τον κατασπαραξαν αυτες οι απομιμισεις ανθρωπων,τα τερατα που λεγονται γκριζοι λυκοι). ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!!!

      Διαγραφή

  4. Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
    καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
    Τι κρύβει μέσ’ στα δόντια του το ξέρω,
    καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

    Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
    και χάνονται βαθιά στα περασμένα.
    Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν,
    μα όχι και το μίσος του για μένα.

    Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
    Δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

    Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
    που λούζεται στον ήλιο και στ’ αγέρι,
    το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
    και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.

    Μα πάλι θέ ν’ απλώσει σαν χολέρα
    πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
    και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
    αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗΣ1 Αυγούστου 2014 στις 12:31 π.μ.

    Το Ακορντεόν


    Στη γειτονιά μου την παλιά είχα ένα φίλο
    που ήξερε και έπαιζε τ' ακορντεόν
    όταν τραγούδαγε φτυστός ήταν ο ήλιος
    φωτιές στα χέρια του άναβε τ' ακορντεόν

    Μα ένα βράδυ σκοτεινό σαν όλα τ' άλλα
    κράταγε τσίλιες παίζοντας ακορντεόν
    φασιστικά καμιόνια στάθηκαν στη μάντρα
    και μια ριπή σταμάτησε τ' ακορντεόν

    Τ' αρχινισμένο σύνθημα πάντα μου μένει
    όποτε ακούω από τότε ακορντεόν
    κι έχει σαν στάμπα τη ζωή μου σημαδέψει
    δε θα περάσει ο φασισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο!!! οποιος δεν ξεχναει την ιστορια της πατριδας του και δεν ειναι φιλος με τους τουρκους και αγαπαει την πατριδα του ειναι φασιστας... οποιος κραταει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στα χερια του ειναι φασιστας, οποιος κανει τον σταυρο του εναι φασιστας... η γνωστη καραμελα της νεας ταξης πραγματων η οποια προωθει τα ναρκωτικα, την πορνεια, την ομοφυλοφυλια,λεει οχι θρησκειες,να πιστευουν ολοι σε εναν θεο (ποιον αραγε;), ενα νομισμα για ολους, ενα τσιπ σε ολους, ανθρωποι χωρις ιδανικα και και και. ηθελα να ρωτησω αυτος που δεν σεβεται την γνωμη του αλλου,αυτος που σπαει την περιουσια του αλλου,αυτος που δολοφονει ανθρωπους την ωρα που αυτοι εργαζονται και δεν κανουν απεργια (βλεπε marfin), αυτος που καιει ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, αυτος που καθεται και τρωει τα λεφτα του μπαμπα του και παει μετα και περνει ναρκωτικα και οτι βρει μπροστα του το ισοπεδωνει και και και... ολοι αυτοι δεν ειναι φασιστες; ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ! αρε ΔΙΑΚΟ και ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ πολεμησατε για να βγουν καποιοι και να σας πουν φασιστες.(για ολα αυτα που γραφω μιλαω γενικα, δεν φωτογραφιζω καποιους... εξαλλου οι αθεοι και οι ανθελληνες ξερουν ποιοι ειναι). ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητε Τουρκοφαγε,καλη λευτερια στο μυαλο σου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σε καλα... τοσο καιρο περιμενα εσενα με το ελευθερο μυαλο να μου πεις τι να κανω...........

      Διαγραφή
  8. ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ -ΜΕΡΟΣ 1ο1 Αυγούστου 2014 στις 9:25 π.μ.

    Ο νεοναζισμός, ο φασισμός, ο ρατσισμός και κάθε αντικοινωνικό και αντιανθρώπινο φαινόμενο συμπεριφοράς δεν προέρχεται από ιδεολογία, δεν περιέχει ιδεολογία, δεν συνθέτει ιδεολογία. Είναι η μεγεθυμένη έκφραση-εκδήλωση του κτήνους που περιέχουμε μέσα μας, χωρίς εμπόδιο στην ανάπτυξή του, όταν κοινωνικές ή πολιτικές συγκυρίες συντελούν, βοηθούν, ενισχύουν τη βάρβαρη και αντιανθρώπινη παρουσία του.

    Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η Παιδεία. Η αληθινή παιδεία και όχι η ανεύθυνη εκπαίδευση και η πληροφορία χωρίς κρίση και χωρίς ανήσυχη αμφισβητούμενη συμπερασματολογία. Αυτή η παιδεία που δεν εφησυχάζει ούτε δημιουργεί αυταρέσκεια στον σπουδάζοντα, αλλά πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα και την ανασφάλεια. Όμως μια τέτοια παιδεία δεν ευνοείται από τις πολιτικές παρατάξεις και από όλες τις κυβερνήσεις, διότι κατασκευάζει ελεύθερους και ανυπότακτους πολίτες μη χρήσιμους για το ευτελές παιχνίδι των κομμάτων και της πολιτικής. Κι αποτελεί πολιτική «παράδοση» η πεποίθηση πως τα κτήνη, με κατάλληλη τακτική και αντιμετώπιση, καθοδηγούνται, τιθασεύονται.

    Ενώ τα πουλιά… Για τα πουλιά, μόνον οι δολοφόνοι, οι άθλιοι κυνηγοί αρμόζουν, με τις «ευγενικές παντός έθνους παραδόσεις».
    Κι είναι φορές που το κτήνος πολλαπλασιαζόμενο κάτω από συγκυρίες και με τη μορφή «λαϊκών αιτημάτων και διεκδικήσεων» σχηματίζει φαινόμενα λοιμώδους νόσου που προσβάλλει μεγάλες ανθρώπινες μάζες και επιβάλλει θανατηφόρες επιδημίες.
    Ο νεοναζισμός δεν είναι οι άλλοι. Οι μισητοί δολοφόνοι, που βρίσκουν όμως κατανόηση από τις διωκτικές αρχές λόγω μιας περίεργης αλλά όχι και ανεξήγητης συγγενικής ομοιότητος. Που τους έχουν συνηθίσει οι αρχές και οι κυβερνήσεις σαν μια πολιτική προέκτασή τους ή σαν μια επιτρεπτή αντίθεση, δίχως ιδιαίτερη σημασία που να προκαλεί ανησυχία.
    Ο εθνικισμός είναι κι αυτός νεοναζισμός. Τα κουρεμένα κεφάλια των στρατιωτών, έστω και παρά τη θέλησή τους, ευνοούν την έξοδο της σκέψης και της κρίσης, ώστε να υποτάσσονται και να γίνονται κατάλληλοι για την αποδοχή διαταγών και κατευθύνσεων προς κάποιο θάνατο. Δικόν τους ή των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ -ΜΕΡΟΣ 2ο1 Αυγούστου 2014 στις 9:27 π.μ.

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

    Η εμπειρία μου διδάσκει πως η αληθινή σκέψη, ο προβληματισμός οφείλει κάπου να σταματά. Δεν συμφέρει. Γι’ αυτό και σταματώ. Ο ερασιτεχνισμός μου στην επικέντρωση κι ανάπτυξη του θέματος κινδυνεύει να γίνει ευάλωτος από τους εχθρούς. Όμως οφείλω να διακηρύξω το πάθος μου για μια πραγματική κι απρόσκοπτη ανθρώπινη ελευθερία.

    Ο φασισμός στις μέρες μας φανερώνεται με δυο μορφές. Ή προκλητικός, με το πρόσχημα αντιδράσεως σε πολιτικά ή κοινωνικά γεγονότα που δεν ευνοούν την περίπτωσή τους ή παθητικός μες στον οποίο κυριαρχεί ο φόβος για ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Ανοχή και παθητικότητα λοιπόν. Κι έτσι εδραιώνεται η πρόκληση. Με την ανοχή των πολλών. Προτιμότερο αργός και σιωπηλός θάνατος από την αντίδραση του ζωντανού και ευαίσθητου οργανισμού που περιέχουμε.

    Το φάντασμα του κτήνους παρουσιάζεται ιδιαιτέρως έντονα στους νέους. Εκεί επιδρά και το marketing. Η επιρροή από τα Μ.Μ.Ε. ενός τρόπου ζωής που ευνοεί το εμπόριο. Κι όπως η εμπορία ναρκωτικών ευνοεί τη διάδοσή τους στους νέους, έτσι και η μουσική, οι ιδέες, ο χορός και όσα σχετίζονται με τον τρόπο ζωής τους έχουν δημιουργήσει βιομηχανία και τεράστια κι αφάνταστα οικονομικά ενδιαφέρονται.

    Και μη βρίσκοντας αντίσταση από μια στέρεη παιδεία όλα αυτά δημιουργούν ένα κατάλληλο έδαφος για να ανθίσει ο εγωκεντρισμός η εγωπάθεια, η κενότητα και φυσικά κάθε κτηνώδες ένστιχτο στο εσωτερικό τους. Προσέξτε το χορό τους με τις ομοιόμορφες στρατιωτικές κινήσεις, μακριά από κάθε διάθεση επαφής και επικοινωνίας. Το τραγούδι τους με τις συνθηματικές επαναλαμβανόμενες λέξεις, η απουσία του βιβλίου και της σκέψης από τη συμπεριφορά τους και ο στόχος για μια άνετη σταδιοδρομία κέρδους και εύκολης επιτυχίας.

    Βιώνουμε μέρα με τη μέρα περισσότερο το τμήμα του εαυτού μας – που ή φοβάται ή δεν σκέφτεται, επιδιώκοντας όσο γίνεται περισσότερα οφέλη. Ώσπου να βρεθεί ο κατάλληλος «αρχηγός» που θα ηγηθεί αυτό το κατάπτυστο περιεχόμενό μας. Και τότε θα ‘ναι αργά για ν’ αντιδράσουμε.

    Ο νεοναζισμός είμαστε εσείς κι εμείς – όπως στη γνωστή παράσταση του Πιραντέλο. Είμαστε εσείς, εμείς και τα παιδιά μας. Δεχόμαστε να ‘μαστε απάνθρωποι μπρος στους φορείς του AIDS, από άγνοια αλλά και τόσο «ανθρώπινοι» και συγκαταβατικοί μπροστά στα ανθρωποειδή ερπετά του φασισμού, πάλι από άγνοια, αλλά κι από φόβο κι από συνήθεια.

    Και το Κακό ελλοχεύει χωρίς προφύλαξη, χωρίς ντροπή. Ο νεοναζισμός δεν είναι θεωρία, σκέψη και αναρχία. Είναι μια παράσταση. Εσείς κι εμείς. Και πρωταγωνιστεί ο Θάνατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπραβοοοοοοο!!!!!!! αρα συμφωνουμε απολυτα!!! ποιοι ειναι λοιπον οι πραγματικοι φασιστες σε αυτοι την χωρα; ποιοι οδηγουν τον κοσμο στα ναρκωτικα; ποιοι ελεγχουν τα μμε; ποιοι ειναι οι πραγματικοι νεοναζοι και οι φασιστες; ποιοι ειναι εναντιον της ιστοριας της χωρας μας; ποιοι μιλησαν για συνωστισμο στο λιμανι της σμυρνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ,ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.ΣΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ ΝΕΟΡΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ,ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΘΕΣΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ,ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Των οικιών υμών εμπιπραμένων, υμείς άδετε».


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. *Πολλ’ οίδ’ αλώπηξ, εχίνος δε εν, μέγα*.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι εχουν τα ερμα και ψοφανε.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ: http://www..topix.com/forum/ world/macedonia/ TAAAAFN23PMGMJ147

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ-- ΤΗΝ ΠΟΛΗ-- ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ-- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ---ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ .ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ'' ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ''
    .ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟ ΧΘΕΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή