Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ήχοι του Δάσους 2014 (18-19-20 Ιουλίου), Αγία Τριάδα Καλοσκοπής, το πρόγραμμα

18, 19 & 20 Ιουλίου 2014 
& Warm Up Night στις 17 Ιουλίου

Οροπέδιο Αγ. Τριάδας, Καλοσκοπή Φωκίδας

Προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, το δάσος μας προσφέρει για ακόμη μια χρονιά την δροσιά του, παρέα με τις πιο όμορφες μουσικές συντροφιές!...
Το 13ο φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους» έρχεται και φέτος και υπόσχεται να προσθέσει, στο μαγευτικό οροπέδιο της Αγ. Τριάδας στην Καλοσκοπή Φωκίδας, πολύχρωμες μουσικές πινελιές, παρέα με αγαπημένους μας μουσικούς καλλιτέχνες, αλλά και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων!
Η πολυετής εμπειρία, το πάθος για την μουσική, η αγάπη και ο σεβασμός προς την φύση, έχουν καθιερώσει τους «Ήχους του Δάσους» ως ένα από τα πιο άρτια οργανωμένα και δημοφιλή κατασκηνωτικά φεστιβάλ στην Ελλάδα. Προσηλωμένοι στον σκοπό μας, δίνουμε και φέτος τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε κατασκηνωτές, μουσικές και δάσος να γίνουν ένα!
Προσκαλούμε όλους τους φίλους της μουσικής, της φύσης και τηςκατασκήνωσης, για ακόμη μία χρονιά, στο γνωστό σημείο συνάντησης, στο αγαπημένο μας φεστιβάλ και επιφυλασσόμαστε για πολλές εκπλήξεις…

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 13ου φεστιβάλ Ήχοι του Δάσους
Warm Up Night - Πέμπτη 17 Ιουλίου
Warm Up Night - Πέμπτη 17 Ιουλίου

21:00 - Φάσμα

22:00 - Taburo bota


00:30 - Sacsamacses



Παρασκευή 18 Ιουλίου

20:00 - Out of the Earth



00:00 - Baildsa



Σάββατο 19 Ιουλίου 


20:30 - Tiny Jackal

21:30 - Active Member




Κυριακή 20 Ιουλίου 

19:30 - Ερμήτες

20:30 - Bandamadara


00:00 - Nightstalker

Και μετά τις βραδινές συναυλίες ακολουθούν parties με αγαπημένους DJs στο Bar!
Την Παρασκευή το δίδυμο των An.des n’ Sergi και το Σάββατο ο Tolis Q θα δώσουν το ρυθμό για να χορέψουμε σε ηλεκτρονικούς ρυθμούς κλείνοντας υπέροχα τις βραδιές του φεστιβάλ!

Πέρα όμως από τις βραδινές συναυλίες και τα parties στο bar, παιχνίδια, εργαστήρια και άλλες δραστηριότητες βουνού υπόσχονται και φέτος να γεμίσουν τα πρωινά και τα απογεύματά σας και να μην αφήσουν κανέναν να μείνει ασυγκίνητος. Περιβαλλοντικές δράσεις, ορειβατικός περίπατος, δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά, βιωματικά εργαστήρια αναδάσωσης, φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο, τοξοβολία, ποδηλασία, ασκήσειςYoga - Qi Kung και άλλες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού, είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις που θα γεμίσουν όμορφα και δημιουργικά τις μέρες των επισκεπτών.
Οι κατασκηνωτές θα βρουν και φέτος όλες τις παροχές ενός οργανωμένου κατασκηνωτικού χώρου. Εστιατόριο - καφετέρια, μπαρ, τουαλέτες, ντους, parking, γραμματεία, ιατρείο και φαρμακείο θα βρίσκονται στη διάθεση των κατασκηνωτών, ενώ για όσους θέλουν μια πιο άνετη διαμονή μπορούν να διαμείνουν σε κάποιον από τους ξενώνες και ξενοδοχεία που βρίσκονται στα γειτονικά χωριά.
Τέλος, ας μην ξεχνάμε και την βόλτα μας στο ποτάμι. Μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά απ’ τον χώρο όπου διοργανώνεται το φεστιβάλ, το ποτάμι μας περιμένει και φέτος για… πολλές βουτιές! Flying-fox, σχεδία, αιώρες και γήπεδο beach-volley δροσίζουν τα μεσημέρια μας.
Το φεστιβάλ διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά από τον Σύλλογο Αναπτυξιακού Προβληματισμού «Ελιά», σε συνεργασία με τον Δήμο Δελφών και την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας.

Η μουσική είναι εκεί έξω!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου