Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Tουρνουά σκάκι στο Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας


Το σκάκi είναι ένα πολύ παλιό πνευματικό παιχνίδι που καλλιεργεί και αναπτύσσει σπουδαία προτερήματα όπως η φαντασία, η αυτοπειθαρχία, η ικανότητα ανάλυσης και σύνθεσης. η ανάπτυξη μνημονικού, ετοιμότητας, λογικής σκέψης, κ.λπ. ή όπως έλεγαν παλαιότερα «το ακόνισμα του μυαλού»....
Πλησιάζοντας στην ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε τηνΠαρασκευή 06/06/2014,τουρνουά στο Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Διόνυσο, μεταξύ των παιδιών όλων των τάξεων με ανοιχτή συμμετοχή και σε κατηγορίες αρχαρίων και σχετικά προχωρημένων. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παιδιών στην κατηγορία αρχαρίων, ήταν μόνο η γνώση των βασικών κανονισμών και κινήσεων του παιχνιδιού.
Η διαδικασία του τουρνουά ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και 'ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟΙ' και με την ευχή να επαναληφθεί τη νέα σχολική χρονιά.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!
Ο Αθλητικός Σύλλογος Αμφίκλειας Διόνυσος, παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του διατηρεί και τμήμα σκάκι, έχοντας την πρόθεση να συμβάλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, σωματική αλλά και πνευματική. Τα τελευταία χρόνια λειτουργούν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κέφο και τον κ. Μπέη και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που βοήθησαν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου