Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ... Άδική ήττα στην Πρέβεζα, όλα για όλα την Τετάρτη στην Άρτα (photos-videos)

Μια ήττα που δεν του άξιζε γνώρισε πριν από λίγο στο Καναλάκι ο Αστέρας Ιτέας χάνοντας με 1-0 από τον τοπικό Αχέροντα, εκπρόσωπο της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας, αν και οι παίκτες του Γιάννη Λύτρα προέβησαν σε πραγματική κατάθεση ψυχής....
Το παιχνίδι κρίθηκε εν πολλοίς στο δίλεπτο 23΄-24΄του α΄ημιχρόνου. Αρχικά στο 23΄ακυρώθηκε κακώς, σύμφωνα με το video του Νίκου Αβραμίκου, που θα έχουμε αργότερα στη διάθεσή μας, γκολ του Γιάννη Δελλή ως offside και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λουκούμης πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Καναλακίου με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ με τη βοήθεια και του αέρα.
Γενικά ο Αστέρας ήταν πολύ καλύτερος σε όλη την διάρκεια το πρώτου ημιχρόνου και στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο παρά τον αέρα που τον είχε κόντρα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Δυστυχώς όμως δεν ευτύχισε να σκοράρει. Αντίθετα ο Αχέρων, όπως και στον πρώτο αγώνα με σύμμαχο τον αέρα πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα σε μία ανύποπτη φάση. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Γ. Λύτρα δεν παράτησαν το ματς και συνέχισαν να πιέζουν.
Ο Αστέρας, που πίεσε στο β΄μέρος, θα μπορούσε να είχε φύγει έστω με το βαθμό της ισοπαλίας, όντας ξανά καλύτερος του αντιπάλου του, μιας και στο 80΄είχε δοκάρι. Το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ήταν μονόλογος του Αστέρα αλλά οι παίκτες του Αχέροντα είχαν κλείσει τους χώρους πίσω με στόχο να κρατήσουν το αποτέλεσμα που τους δείνει ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Οι παίκτες του Αστέρα δεν σταμάτησαν να προσπαθούν για την ισοφάριση ακόμη και όταν έμειναν με δέκα παίκτες, δέκα λεπτά πριν την λήξη.
Ο Αχέρων αποδεικνύεται ο κακός δαίμονας του Αστέρα αφού είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Αλεξανδρή και έχει πετύχει το απόλυτο στους μεταξύ τους αγώνες. Ο Αστέρας, με την καλύτερη άμυνα στον όμιλο, με τα μόλις δύο γκολ που έχει δεχθεί έχει υποστεί δύο ήττες οι οποίες κάνουν τελικά το έργο του πολύ δύσκολο. Και το κυριότερο τις δύο ήττες τις έχει από την ίδια ομάδα, τον Αχέροντα, με τον οποίο σε περίπτωση ισοβαθμίας μειονεκτεί. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι με βάση την απόδοση όλων των ομάδων στους αγώνες του Αστέρα, ο Αχέρων ήταν αυτή με την χειρότερη απόδοση.
Στο άλλο παιχνίδι ο αδιάφορος Όμηρος Νεοχωρίου επικράτησε με 1-0 επίσης της Αναγέννησης Άρτας. Επρόκειτο για ένα ματς με ιδιαίτερη ένταση, που συνοδεύτηκε από 3 αποβολές, μία για την ομάδα της Άρτας και 2 για τον Όμηρο.
Δυστυχώς, σε αυτή την αγωνιστική, την παράσταση έκλεψαν οι διαιτητές που με τις αποφάσεις τους έκριναν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση των αγώνων αυτής της αγωνιστικής και όχι μόνο. Στην περίπτωση του αγώνα στο Καναλάκι η λάθος υπόδειξηη για οφ σάιντ στέρησε από τον Αστέρα τουλάχιστον έναν βαθμό με τον οποίο θα είχε σαφώς μεγαλύτερες πιθανότητες για άνοδο. Στον άλλο αγώνα στο Νεοχώρι, ο διαιτητής απέβαλε τρεις παίκτες, οι δύο των γηπεδούχων, των οποίων θα στερηθούν τις υπηρεσίες τους οι ομάδες τους με αποτέλεσμα να παραταχθούν με ελλείψεις την τελευταία αγωνιστική. Ειδικά για την περίπτωση του Ομήρου, θα υπάρχει και αυξημένη κούραση αφού αγωνιζόταν με δέκα από το μέσο του πρώτου ημιχρόνου σε μία φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι.
Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, ο Αστέρας χρειάζεται ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική για να πετύχει το θάυμα της ανόδου στη Γ΄Εθνική. Πιο συγκερκιμένα απαιτείται αυτός να φέρει το "διπλό" μέσα στην Άρτα και ταυτόχρονα ο αδιάφορος εκ νέου Όμηρος να κερδίσει στην έδρα του τον Αχέροντα Καναλακίου.
Τα αποτελέσματα
Αχέρων Καναλακίου - Αστέρας Ιτέας1-0
Όμηρος Νεοχωρίου - Αναγέννηση Άρτας1-0
 Η βαθμολογία
 αγ.Ν-Ι-Ητέρματαβαθμοί
Αναγέννηση Άρτας53-0-26-59
Αχέρων Καναλακίου53-0-25-59
Αστέρας Ιτέας52-1-24-27
Όμηρος Νεοχωρίου51-1-31-44
Δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ εδώ ( Πηγή: Prevezasports.gr)
Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα από τον NickHD.
Δηλώσεις Γιάννη Λύτρα
Δηλώσεις Νίκου Βέκιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου