Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Καρατόμηση Θεοχάρη, του φορτώνουν τη φορομπηχτική πολιτική

Αποχωρεί τελικά από την Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων ο Χάρης Θεοχάρης, μετά τη στοχοποίησή του από το Μαξίμου που επιχείρησε να του χρεώσει τη φορολογική αφαίμαξη των πολιτών. Η παραίτηση Θεοχάρη για...
προσωπικούς λόγους, ανακοινώθηκε από το ΥΠΟΙΚ, μετά την 4ωρη συνάντησή του με τον Γ. Στουρνάρα, παρουσία του συμβούλου του πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου και του συμβούλου του υπουργού Οικονομικών σε θέματα φορολογίας, Νίκου Καραβίτη, ο οποίος είχε προταθεί για τη θέση του Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, πριν την καταλάβει ο Χ. Θεοχάρης.

Υπενθυμίζεται ότι τη σύσταση της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων είχε απαιτήσει η τρόικα, και για τη συγκεκριμένη θέση επελέγη ο Χάρης Θεοχάρης, τεχνοκράτης και πρώην "golden boy". Με δεδομένο ότι είχε πενταετές συμβόλαιο για τη συγκεκριμένη θέση, η παραίτησή του ήταν η επιδιωκόμενη λύση από την κυβέρνηση προκειμένου να μην τεθεί θέμα αποζημίωσης.

Ωστόσο, η αποχώρησή του αναμένεται να ενοχλήσει τις σχέσεις κυβέρνησης - τρόικας καθώς ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ εμφανίζονται αντίθετοι σε πολιτικές παρεμβάσεις που επηρεάζουν το έργο της Γ.Γ.Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εμφανίζεται ενοχλημένος από την κριτική του Μαξίμου και φέρεται να θεωρεί πως δεν αναγνωρίζεται το έργο του τους τελευταίους 18 μήνες ως επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου