Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με τίτλο «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας στοχεύουν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με τίτλο «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». ...

Το εν λόγω πρόγραμμα αναφέρεται στην παροχή ΔΩΡΕΑΝ θέσεων φιλοξενίας τέκνων εργαζόμενων ή άνεργων μητέρων με στόχο την αύξηση της απασχολησιμότητας και της ισότιμης συμμετοχής των γυναικών στην εργασία. 
Οι μητέρες που θα επιλεγούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, απαλλάσσονται από την μηνιαία καταβολή τροφείων. Η επιτυχία του προγράμματος είναι συνάρτηση καλής προετοιμασίας και συνεργασίας μεταξύ Δήμου και μητέρων. 
Για το λόγο αυτό, προσκαλούμε όλες τις γυναίκες που είναι μητέρες νηπίων  από 2,5 ετών έως και την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, να προετοιμαστούν  εγκαίρως για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και να συμβάλλουν ενεργά στην αναβάθμιση λειτουργίας των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες όπως απευθυνθείτε στον κ. Γρηγόρη Σκουρολιάκο , Κινητό Επικοινωνίας: 694 4866802
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.
Με εκτίμηση, 
Ο Αντιδήμαρχος
Γρηγόριος Σκουρολιάκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου