Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Φέτος το καλοκαίρι θα είσαι… φάλαινα ή γοργόνα;

Έξω από ένα γυμναστήριο σε πόλη της Γαλλίας τοποθετήθηκε μια μεγάλη αφίσα με μια νέα, όμορφη, ημίγυμνη και αδύνατη νεαρά με τη λεζάντα: «ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΡΓΟΝΑ Ή ΦΑΛΑΙΝΑ;;;;.....
«. Ο λόγος; Οι περισσότεροι καταλαβαίνουμε πως είναι ένας τρόπος διαφήμισης των υπηρεσιών του συγκεκριμένου γυμναστηρίου. Ξέρετε τώρα: Σε δύο μήνες εκπληκτικά αποτελέσματα! Σφιχτό σώμα! Απίστευτη γράμμωση και κοιλιακοί «φέτες»! Τι άλλο θέλετε; Οι παραλίες… ανοίγονται μπροστά σας και οι άντρες πέφτουν στα πόδια σας…
Μια κυρία, όμως, είχε άλλη άποψη και έδωσε την απάντησή της γραπτώς και δημοσίως με δική της αφίσα, λέγοντας τα εξής καταπληκτικά:
«Οι Φάλαινες περιτριγυρίζονται από φίλους (δελφίνια, ιππόκαμπους, θαλάσσιους ελέφαντες και περίεργους ανθρώπους). Έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή, μένουν έγκυες και γεννάνε αξιολάτρευτα φαλαινάκια. Περνάνε ωραία παρέα με τα δελφίνια, τρώγοντας σαρδέλες και γαρίδες και παίζοντας στις θάλασσες, ταξιδεύοντας σε εξωτικά μέρη όπως στην Παταγονία και στους κοραλλιογενείς υφάλους της Πολυνησίας. Οι Φάλαινες τραγουδούν θαυμάσια όλη μέρα και έχουν ηχογραφήσει και CD! Ζούνε ελεύθερα, χωρίς ουσιαστικούς εχθρούς, εκτός από τον άνθρωπο, και είναι αγαπητές, σεβαστές και υπό την προστασία πολλών οργανώσεων.
Οι Γοργόνες δεν υπάρχουν! Και εάν υπήρχαν θα κάνανε ουρές έξω από τα γραφεία των ψυχαναλυτών πάσχοντας από κρίση ταυτότητας. «Τι είμαι Ψάρι ή Άνθρωπός;», θα έλεγαν! Οι Γοργόνες δεν μπορούν να κάνουν σεξ διότι, όπως υποστηρίζει η Μυθολογία, πεθαίνει όποιος άντρας τις πλησιάσει και -το βασικότερο- τους λείπει ο… κατάλληλος «εξοπλισμός» για σεξ (με ουρά ψαριού που διαθέτουν κάτω από την μέση τι σεξ να κάνουν!). Χωρίς σεξ, ούτε παιδιά γεννάνε, άσε που ποιος θα ήθελε να βγει με μια κοπέλα που βρομάει ψαρίλα; Με βάση τα παραπάνω η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη!!!!
ΝΑΙ !!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΑΛΑΙΝΑ!!!
http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου