Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ο Μπάμπης Τεννές νέος προπονητής του "ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ"

Με τον έμπειρο Μπάμπη Τεννέ στα σαλόνια της Football League ο "ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964"
Η συμφωνία έκλεισε και έδωσαν τα χέρια Πανουργιάς Παπαϊωάννου και Μπάμπης Τεννές και ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει να οδηγήσει τη νεοφώτιστη ομάδα της Λαμίας στη Β΄ Εθνική για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
...
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Τεννές έχει ανεβάσει τέσσερις ομάδες από τη Football League στη Σούπερ Λιγκ.

Το έχει πετύχει δύο φορές με την Κέρκυρα και από μία με τον Ακράτητο, τον Παναιτωλικό και την Καλλονή. Μάλιστα στη τελευταία αντικατέστησε, όπως και στη Λαμία, τον Τίμο Καβακά.

Σύντομο βιογραφικό του Μπάμπη Τεννέ.

Ο Τεννές έχει δουλέψει σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας, ενώ την περίοδο 2002-2003 ήταν προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην Κύπρο.

Ο Τεννές γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Νοεμβρίου 1953 και είναι πτυχιούχος Ανώτατης Εμπορικής. Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε στο Ρουφ, στην Καλλιθέα και στη Χαλκίδα.

Στη Στερεά Ελλάδα θα δουλέψει για δεύτερη φορά καθώς το 2008 είχε αναλάβει τον Λεβαδειακό.

Ακόμη ο Τεννές είχε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Κέρκυρας, του Απόλλωνα Σμύρνης, της Καλλιθέας, του Ιαλυσού Ρόδου, του Αθηναϊκού, της Καλαμάτας, του Πανηλειακού, του Πανελευσινιακού, του Άρη, του Ακράτητου, του Εθνικού Αστέρα, της Παναχαϊκής, του Παναιτωλικού και της Καλλονής.

 
Τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την φιλική λύση της συνεργασίας του με τον Τίμο Καβακά, τον προπονητή που ανέλαβε την ομάδα το Φλεβάρη και συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του υψηλού στόχου της, που ήταν η άνοδος στη Β΄ Εθνική κατηγορία μετά από 35 χρόνια.

Ο Πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου και το Δ.Σ. ευχαριστούν τον φίλο Τίμο Καβακά για την εξαιρετική του δουλειά και του εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας, με την πόρτα της Λαμίας να είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν.

Επίσης ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ευχαριστεί τους συνεργάτες του προπονητικού επιτελείου, τον Κώστα Ταξιάρχη και τον Γιώργο Πήδουλα για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.»





Η ανακοίνωση του Τίμου Καβακά για την φετινή πορεία του με τον ΠΑΣ Λαμία
«Μετά από ένα δημιουργικό τετράμηνο στην ομάδα μας και πετυχαίνοντας έναν τόσο σημαντικό στόχο που είχε τεθεί και αφορούσε την άνοδό της στη Β' Εθνική, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τον κόσμο της Λαμίας που μου έδωσε αγάπη και συμπαράσταση όλο αυτό το διάστημα, τους συνεργάτες μου για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποίησαν σε μια δύσκολη και κρίσιμη στιγμή για την ομάδα, τον τοπικό Τύπο και όλους τους δημοσιογράφους που ήταν κοντά στην ομάδα και με την καλοπροαίρετη κριτική τους μας έκαναν καλύτερους και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανουργιά Παπαϊωάννου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Τους εύχομαι η νέα χρονιά να είναι το ίδιο πετυχημένη με την φετινή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι, καλή συνέχεια με αγάπη και εκτίμηση
»

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου