Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Η ανάπτυξη περνάει από τη φοροδιαφυγή… «Εύγε» για την επιλογή-σωτηρίας του Γιακουμάτου

Τη θέση του υφυπουργού Ανάπτυξης κατέλαβε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Ήδη οι αντιδράσεις που ξέσπασαν είναι πολλές και είναι απορίας άξιο το ποια είναι η νοητική κατάσταση αυτών που αποφάσισαν να δώσουν τη συγκεκριμένη θέση σε ένα πρόσωπο, το οποίο ΜΟΝΟ λόγω της βουλευτικής του ασυλίας έχει γλιτώσει τη σύλληψη από τις αρχές. ...

Τον Ιανουάριο:
Συνελήφθησαν ο αδερφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Δημήτρης και η σύζυγός του, Ελένη Θεοδώρου, για χρέη που αφορούν τον οίκο ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος», που διατηρεί η οικογένεια στο Νέο Ψυχικό.

Η οικονομική αστυνομία σε έλεγχο που διενήργησε διαπιστώθηκαν παραβάσεις φοροδιαφυγής, με αποτέλεσμα να συληφθούν ο αδερφός του βουλευτή, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος, η σύζυγός του καθώς και η υπεύθυνη του οίκου ευγηρίας. 
Ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας. 
Τον Φεβρουάριο:
Η Εισαγγελία ζητάει την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Γεράσιμου Γιακουμάτου με σκοπό να διερευνηθεί εάν εμπλέκεται στην υπόθεση του Γηροκομείου Αγ. Χαράλαμπος, όπου εμφανίζεται ως πρόεδρος η σύζυγός του και ως διευθύνων σύμβουλος ο αδελφός του. 
Ειδικότερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τεσσάρων ατόμων και από εκεί θα διαβιβαστεί στη Βουλή, καθώς υπάρχουν καταθέσεις μαρτύρων, είτε από την οικονομική αστυνομία είτε τους ίδιους τους τρόφιμους που αποδίδουν εμπλοκή στον βουλευτή και πρώην Υπουργό. 
Και τώρα;
Το σάπιο πολιτικό σύστημα που οδηγεί τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή συνεχίζει να εκτελεί με απόλυτη προσήλωση το καταστροφικο του έργο. 
Η κάλυψη των «δικών τους παιδιών» και το κουκούλωμα των σκανδάλων συνεχίζεται με απόλυτα προκλητικό τρόπο και η συγκυβέρνηση δεν θα μπορούσε να στείλει πιο ξεκάθαρο μήνυμα: Έχουμε το καρπούζι, έχουμε και το μαχαίρι, αλλά και τα κουκούτσια μαζί. 
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου