Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

«Θυσία στον σατανά» ο φόνος άστεγης στη Γλυφάδα

Σοκ προκαλεί η ομολογία ενός 22χρονου ότι την Κυριακή του Πάσχα σκότωσε μία 41χρονη άστεγη στη Γλυφάδα, για να την προσφέρει θυσία στον σατανά....
 
Το θύμα είχε βρεθεί στην πλατεία Βάσως Κατράκη με εκτεταμένες κακώσεις στο πρόσωπο, το οποίο ήταν παραμορφωμένο. Σε παγκάκι που υπήρχε στο σημείο ήταν γραμμένα με ίχνη αίματος: σε κάθετη διάταξη ο αριθμός «666», το σύμβολο του σταυρού και ένα ακόμα ακαθόριστο σχήμα.
Όπως κατέθεσε ο 22χρονος, δεν γνώριζε το θύμα. Βρήκε τη γυναίκα ξαπλωμένη σε ένα παγκάκι και προχώρησε στην ανθρωποθυσία στο πλαίσιο «λατρευτικής σατανιστικής τελετουργίας», χτυπώντας την στο κεφάλι με πέτρα. Αμέσως μετά με το αίμα της σχημάτισε σατανιστικά σύμβολα στον τόπο του εγκλήματος. 
Σχεδίαζε και νέα ανθρωποθυσία
Ο δράστης ανέφερε στις αστυνομικές Αρχές ότι σχεδίαζε να κάνει νέα θυσία «για χάρη του σατανά» -όπως είπε- στις 21 Ιουνίου, ανήμερα του θερινού ηλιοστασίου, που αποτελεί ημέρα εορτασμού για τους σατανιστές. 
Πώς συνελήφθη
Από τις έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή είχε εντοπιστεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων, σε απόσταση 90 μέτρων περίπου από τη συγκεκριμένη πλατεία, μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών με ίχνη αίματος, μέσα στην οποία υπήρχε μια πέτρα με αίμα.
Στη συνέχεια οι έρευνες εστιάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας και επικεντρώθηκαν στην αναζήτηση ατόμου ή και ατόμων με συγκεκριμένο «προφίλ» και χαρακτηριστικά, όπως θρησκευτικές πεποιθήσεις, ψυχολογικές ιδιαιτερότητες, αποκλίνουσες συμπεριφορές κ.ά..
Η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε έρευνα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εντοπίστηκαν συνομιλίες άγνωστου ατόμου, οι οποίες περιείχαν στοιχεία που παρέπεμπαν στο έγκλημα. 


Παρουσίαση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας τριών υποθέσεων. Η δεύτερη αφορά στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 41χρονης άστεγης στη Γλυφάδα.

Τελικά, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη και ακολούθησε η σύλληψή του. 
Από εργαστηριακές εξετάσεις ταυτοποιήθηκε τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του 22χρονου στη σακούλα που εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων. Επιπλέον, το βιολογικό του υλικό  ταυτοποιήθηκε με το αίμα που βρέθηκε στην επιγραφή πάνω στο παγκάκι, καθώς και με το αίμα πάνω στη σακούλα.
Το αίμα που βρέθηκε πάνω στην πέτρα ταυτοποιήθηκε με το αίμα του θύματος. 
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου