Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Παρασκευή και 13 - Στον Τροπικό του Βάκχου


Τι συμβαίνει εκεί χαμηλά στη Μπενάκη;
Οι Vagabond και η Fabrica de Vino κηρύσσουν επίσημα το Καλοκαίρι 2014 για τους θαμώνες, πιστούς και φίλους τους αλλά και τους περίεργους νέους φίλους που θέλουν να μάθουν αυτό το καλά κρυμμένο μυστικό του κέντρου της Αθήνας.....



DJs________________________________________
Ένα τσουρουφλιστό line-up για πολύ χορό λέμε!

* Johny Matto
O Johny με την τρομπέτα του και μια δισκοθήκη γεμάτη τροπική ζεστασιά της Καραϊβικής: dancehall, ska, rocksteady, calypso, soca, dub, ragamuffin... Πω πω πω!

* AlexAndros
Μαγειρεύει τις καλύτερες πρώτες ύλες της jazz, disco και soul με deep house και σερβίρει με φρεσκοτριμμένη minimal και αφρό funk. Ναι και είναι πεντανόστιμο!

* Miss Catalina
To κατατεθέν global sound που αγαπάτε σε ένα σετ έκπληξη με αναφορές σε afrolatino, cumbia και βραζιλιάνικα breakbeats, ζουμερές sing along επιλογές και δυνατό μπάσο εκεί που χρειάζεται.

Περισσότερα________________________________

Μια γιορτή με μοναδικά cocktail κρασιού και μια κάβα με 600 Ελληνικές ετικέτες, εξωτικές μουσικές από εκλεκτικούς DJ του global sound & electro, ενώ δαχτυλουδιές και tapas από την κουζίνα της Fabrica θα μας κρατούν όσο χορτάτους χρειάζεται για να λικνιστούμε σε latino, afrobeat, cumbia roots, funk & disco standards, electro, dub και indie dance.

Μελωδίες και χορός, ποικιλίες στεμφύλων, μυρωδιές λιχουδιών και αγάπη θα ρέει από τις ορθάνοιχτες πόρτες της Fabrica de Vino, στα πεζοδρόμια της Μπενάκη 3 και τον Αττικό καλοκαιρινό ουρανό.

Παράλληλα, γιορτάζουμε τα 3 χρόνια του πρώτου wine-bar της πόλης, στο ιστορικό κτίριο αυτό κτίριο που στέγασε επί δεκαετίες το εστιατόριο Νέα Ολύμπια ενώ τη δεκαετία του ’90 το θρυλικό club Factory.

Ποτό, μουσική, γαστρονομία στο πιο ανυποψίαστο στενάκι του κέντρου! Vive l’été!

Προτεινόμενο ντύσιμο__________________________

Χαβάη 5-0, Californication, φλοράλ, τροπικάλ, καπέλα, γυαλιά, σολάριουμ.

ΜΕΤΡΟ ΟΜΟΝΟΙΑ
Χωρίς είσοδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου