Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Πάμε Λουκέτο Live: Η διάσπαση του ατόμου στη ΔΗΜΑΡ

Αυτή η εβδομάδα ήταν εβδομάδα ΔΗΜΑΡ. Ποιος θα το περίμενε ότι θα ψηφίσαμε δύο φορές και το μοναδικό που συζητάμε είναι τι θα γίνει στο κόμμα του Κουβέλη, που έπιασε μόνο 1.23%.....

Πολλοί λένε ότι θα γίνει διάσπαση της ΔΗΜΑΡ. Και είναι εκπληκτικό αυτό γιατί είναι σαν να λέμε ότι θα γίνει η διάσπαση του ατόμου, που έχει γίνει μόνο μια φορά ιστορικά. 

Αν συμβεί η διάσπαση του ατόμου πράγματι ο Κουβέλης θα περάσει στη Φυσική Ιστορία. 

Τώρα το θέμα έχει κολλήσει αν ο κύριος Φώτης κάνει αποδεκτή την παραίτησή του. 

Αυτό θα συζητηθεί λένε στην "Κεντρική Επιυροπή" για να φαίνεται ότι θα συζητήσουν χιλιάδες άτομα. Αν δεν παρθεί απόφαση το θέμα θα συζητηθεί στην Πιο Κεντρική Επιτροπή.

Κεντρικό πρόσωπο πάντως αναδεικνύεται ο Γρηγόρης Ψαριανός. Αν ο Κουβέλης είναι το 1% , θ Ψαριανός είναι το υπόλοιπο 0,23%.

Παραλίγο να πλαντάξουμε από το κλάμα όταν δήλωσε πώς τηλεφώνησε στον Κουβέλη και δεν του απάντησε. Μην κάνει έτσι, να τον ξαναπάρει και δεύτερη φορά και τρίτη φορά γιατί ο Κουβέλης μπορούσε να μιλήσει με γκόμενα για να ξεσκάσει και λίγο ο άνθρωπος με αυτά που συμβαίνουν.

Ο Ψαριανός πάντως θέλει καθαρά να φύγει αφού εμφανίστηκε σε Τρέμη και Πρετεντέρη φορώντας πουκάμισο και όχι το κλασικό γιλέκο που έχει κολλήσει πάνω του σε όσο διάστημα είναι στη ΔΗΜΑΡ.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου