Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Πάμε λουκέτο LIVE : Το τοπ 10 των εκλογών - Τι μας έβγαλε πιο πολύ τα μάτια!

Μπροστά στις κάλπες πια για δεύτερη φορά θυμόμαστε τα 10 πράγματα από την προεκλογική περίοδο που μας εντυπώθηκαν πιο πολύ.

Μας έκαναν να γελάσουμε , να κλάψουμε ή να οργιστούμε. Μας έβγαλαν τα μάτια ή μας έκαναν  να κουφαθούμε.  Πάμε λοιπόν:....


10. Η Ρένα Δούρου που πιστεύοντας ότι δεν είναι ανοιχτές οι κάμερες φώναξε στους συνεργάτες της  άγρια "Κανένας δίπλα μου!".
Μα πολύ άγρια.
Μέρκελ σκέτη.
Όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν στον αέρα πήρε το πιο γλυκό χαμόγελο του κόσμου και άρχιζε να φιλάει και να αγκαλιάζει με γλυκύτητα τις υποψήφιες ψήφους

9. Γνωρίσαμε καλύτερα τον Ευάγγελο Μαρινάκη.
Ατέλειωτες ώρες προβολής για να βγει δημοτικός σύμβουλος.
Μένει στην ιστορία η ερώτηση Χατζηνικολάου που τον ρωτάει να του επιβεβαιώσει  ότι χρειάζεται  ψήφο για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

8. Η διαφήμιση του ΠΑΣΟΚ -Ελιάς "Ψηφίστε μας για να διώξουμε το μνημόνιο".
Θέλει πολύ θράσος για να το ανεβάσεις αυτό.

7. Η ΤΕΛΕΙΑ και το ζεϊμπέκικο του Απόστολου  Γκλέτσου. Σε μια βδομάδα  είδαμε  τον Γκλέτσο  τόςες φορές, όσο έχουμε δει 50 χρόνια τώρα τον Μανώλη Γλέζο.

6. Η διαφήμιση των αιώνων για την τολμηρή  "πρώτη φορά" από το Ποτάμι.
Ευχαριστούμε πολύ τον Σταύρο Θεοδωράκη , γιατί έκανε να γραφτεί από το " Πάμε Λουκέτο" η φράση που θέρισε:"Την Κυριακή θα ψηφίσουμε ή γ@μήσουμε;"

5. Ο Ηλίας Ψινάκης με τον Μητροπολίτη Κηφισιάς και Μεσογαίας. Διαψεύδεται ότι τον είπε " μωρή" ,  "κουλή" και " τρελάρα".

4. Το ντιμπέιτ Τσίπρα με τον Γιούνκερ και τους άλλους. Θα εορτάζεται ο θρίαμβος ή " θρίαμβος" κάθε χρόνο στην Κουμουνδούρου ή στις Βρυξέλλες.
Αυτό που έχει μείνει περισσότερο είναι ότι ο Τσίπρας μιλούσε φαρσί τα ελληνικά.

3. Ο καταιγισμός διαφημίσεων του έγκλειστου  Μιχαλολολιάκου και Χ.Α.  , κυρίως στο Μέγκα. Δεν μπορεί , κάποιο λάθος θα έχει γίνει στο μέτρημα. Την είδαμε τη διαφήμιση  πιο πολλές φορές και από τους "Απαράδεκτους".

2. Η πρόταση  Πάγκαλου να φωτογραφηθεί με μπικίνι η Δούρου. Δεν το είδαμε να γίνεται, εκτός αν πάει με μαγιώ την Κυριακή η Δούρου να ψηφίσει για να ικανοποιηθεί ο Θόδωρος.

Και το " τοπ των τοπ"  η φράση  Σαμαρά στο Σύνταγμα , ότι  "δύο χρόνια τώρα σκίζει τα μνημόνια!".Αλησμόνητα  λόγια!

Πρώτη  φορά σε συγκέντρωση έσκασαν στα γέλια όλοι από κάτω.  Γι αυτό ακούγονταν συνέχεια θόρυβοι από το  Μαξίμου. Έσκιζε τα μνημόνια ο Αντώνης . Αυτοκτόνησε επίσης  ο Μαυρογυαλούρος με το άκουσμα των ιστορικών λέξεων.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου