Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

H ΛΟΚΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (Γ. ΓΩΓΟΣ) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι ετεροδημότες του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στο σημερινό (Κυριακή11.05.2014) κάλεσμα του συνδυασμού: ΛΟΚΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ [Υποψήφιος Δήμαρχος Γεώργιος Γώγος], σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.....
Με την μεγαλειώδη αλλά και ενεργή παρουσία τους, επιβράβευσαν τόσο το πνεύμα πανδημοτικής δημιουργικής συνεργασίας και συστράτευσης  δυναμικών και έμπειρων στελεχών της τοπικής κοινωνίας που υλοποιεί η παράταξη, όσο και τον ρεαλισμό του προγράμματος που παρουσιάστηκε από τους ομιλητές και ειδικά από τον υποψήφιο Δήμαρχο, με καίριο στόχο την επόμενη των εκλογών χωρίς τις συνηθισμένες ρηχές προεκλογικές υποσχέσεις.
Ήταν πραγματικά, μια ουσιαστική και αδιαμφισβήτητη συγκέντρωση νίκης τόσο για τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και για την ΛΟΚΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ [Γ. Γώγος], την παράταξη που με την δομή της δίνει τα εχέγγυα για μια πετυχημένη πορεία του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.
Σε επίπεδο συμβολισμών τώρα, το ότι η εκδήλωση συνέβη να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «ΝΙΚΗ» του ξενοδοχείου, κάτι σηματοδοτεί. 
Δ. Κ.


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου