Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Η έρευνα του Πρετεντέρη και της GPO "μίλησε" και μας δείχνει το τελικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών!

Για την αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων δεν έχουμε πολλά να πούμε. Τα λένε όλα οι δικές τους προβλέψεις σε σχέση με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών όπου αποδεικνύεται κάθε φόρα πόσο έξω πέφτουν. ....
Εχθές ο Γ. Πρετεντέρης στην Ανατροπή έβγαλε την τελευταία δημοσκόπηση του πάντα αντικειμενικού και έγκυρου Mega Channel πριν τις ευρωεκλογές. Ας θυμηθούμε όμως τι είχαν προβλέψει στο ίδιο κανάλι στις τελευταίες Εθνικές εκλογές του 2012 αλλά και το τι τελικά ήρθε.  
Με αυτό τον τρόπο ίσως μας "δείχνουν" και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών! 




ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΙΟΣ 2012 - ΠΡΟΒΛΕΨΗ MEGA/ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ/GPO





ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΙΟΣ 2012 - ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Όπως μπορείτε να δείτε οι διαφορές είναι τεράστιες. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 10 μονάδες περισσότερες σε σχέση με την πρόβλεψη του MEGA. Το ίδιο και η Χρυσή Αυγή όπου πήρε διπλάσιο ποσοστό!

Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ παρόλο που η πρόβλεψη της GPO ήταν χωρίς τους αναποφάσιστους του 20%, άρα θεωρητικά θα έπρεπε στις εκλογές να είχαν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά, τελικά είτε έμειναν σε αυτά τα ποσοστά είτε έλαβαν ακόμη και μικρότερα, όπως στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ. Αυτό σημαίνει οτι κανένας απο τους αναποφάσιστους δεν ψήφισε αυτά τα κόμματα, πράγμα αν μη τι άλλο παράξενο!

Ας δούμε όμως την τελική πρόβλεψη του MEGA για τις ευρωεκλογές της μεθεπόμενης εβδομάδας.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΙΟΣ 2014 - ΠΡΟΒΛΕΨΗ MEGA/ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ/GPO



Αν λοιπόν αναγάγουμε την πρόβλεψη της GPO του 2012 σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα και την πρόβλεψη του 2014 και εαν υποθέσουμε οτι θα είναι πάλι το ίδιο "έγκυροι", τότε τα αποτελέσματα θα βγουν περίπου έτσι:

ΣΥΡΙΖΑ: 30%
ΝΔ: 21%
ΕΛΙΑ: 5%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 15%
ΔΗΜΑΡ: 3%
KKE: 7%
ΠΟΤΑΜΙ: 8%
ΛΟΙΠΑ: 6%

Βρε λές;

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου