Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ… Η Ευρώπη “αδειάζει” τον Κ. Μπακογιάννη, αλλά αυτός επιμένει πως “Λεφτά Υπάρχουν” !;

Κρίσιμη κι ενδιαφέρουσα επίσκεψη Μπακογιάννη αύριο στη Δωρίδα, στη σκιά του ευρωπαϊκού "αδειάσματός" του....


Τις ιχθυοκαλλιέργειες Γαλαξιδίου και την περιοχή της Δωρίδας επισκέπτεται σήμερα ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης "Αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας" κι υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης.
Μια επίσκεψη που έρχεται αμέσως μετά την ανακοίνωση μη ένταξης της Στερεάς Ελλάδας στο καθεστώς περιφερειακών ενισχύσεων την περίοδο 2014-2020, εξέλιξη που χτυπά στο "μαλακό υπογάστριο" την υποψηφιότητα του Δημάρχου Καρπενησίου. Κι αυτό γιατί, όπως έχουμε επανειλημμένα αναλύσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, η άντληση επιπλέον κονδυλίων από την Ε.Ε. για την αποβάλτωση της περιφέρειας και την τροχοδρόμηση της ανάπτυξής της αποτελεί την κεντρική στρατηγική που έχει επιλέξει ο Κ. Μπακογιάννης για τη διεκδίκηση της εκλογικής νίκης. ( Δείτε εδώ )
"Λεφτά υπάρχουν στην Ε.Ε. και θα τα διεκδικήσω" επιμένει να διατείνεται ο νεαρός πολιτικός, κάτι που επανέλαβε και σήμερα το πρωί καλεσμένος στη δημοφιλή εκπομπή του κ. Αυτιά στο Skai, απαντώντας σε σχετική-προφανώς αβανταδόρικη-ερώτηση, όπου κι υπενθύμισε την πρόσφατη επίσκεψή του στις Βρυξέλλες για το σκοπό αυτό και την επιτυχή-όπως τη χαρακτήρισε-έκβασή της. "Πριν λαλήσαι τρις", ωστόσο, οι ίδιες οι Βρυξέλλες φρόντισαν να τον διαψεύσουν.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα επισκεφθεί τις Θαλάσσιες Καλλιέργειες στο Γαλαξίδι, όπου θα περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις και θα ενημερωθεί για τη δράση της εταιρείας, τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αυτή αντιμετωπίζει. Στις 9.30 θα βρεθεί στην Ερατεινή και στις 11.00 στο Λιδωρίκι, όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής. Τέλος στις 13.30 θα επισκεφθεί το Ευπάλιο.
Ενδιαφέρον θα έχει η υποδοχή του από τους φίλους του κόμματος στην περιοχή, καθώς το κλίμα στη Δωρίδα εξακολουθεί να είναι βαρύ στα εσωτερικά της κομματικής βάσης. Κι αυτό εν πολλοίς οφείλεται στην επιλογή Αντιπεριφερειάρχη που προέβη ο κ. Μπακογιάννης, μιας και το πρόσωπο του κ. Ράμμου δε συναντά την αποδοχή του προσκείμενου στη συντηρητική παράταξη κόσμου, οδηγώντας σε διαρροές προς την υποψηφιότητα του κ. Γιαννόπουλου.Τέλος, αυξημένες προσδοκίες έχει, σύμφωνα με πληροφορίες μας, κι ο ίδιος ο κ. Μπακογιάννης από αυτή του την επίσκεψη στη Φωκίδα, μιας κι η προηγούμενη για τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Άμφισσα δε στέφθηκε από επιτυχία, εξέλιξη που διέχυσε προβληματισμό στο επιτελείο του.

1 σχόλιο:

  1. Απαιτώ να με ψηφίσετε για Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, πρώτον διότι είμαι ο εγγονός του παππού μου,
    ... δεύτερον διότι είμαι ο υιός της μαμάς μου και τρίτον διότι με εγκατέλειψε η σύζυγός μου μόλις πληροφορήθηκε ότι απέκτησα εξόγαμον τέκνον...




    ΑπάντησηΔιαγραφή