Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Ανακατασκευή Οδοστρώματος Ε.Ο. Χρισσού – Δελφών Β’ Φάση»

Με την εκτέλεση της β’ φάσης του έργου θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση της Εθνικής Οδού που διέρχεται από τον παραδοσιακό οικισμό Χρισσού.
Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η συντήρηση και βελτίωση τμήματος του υπάρχοντος φθαρμένου ασφαλτικού οδοστρώματος καθώς και εργασίες διαγράμμισης, κατασκευής επενδεδυμένης τάφρου και τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης/στηθαίων ασφαλείας επί του Εθνικού Δικτύου Χρισσού-Δελφών.
Στο παραπάνω τμήμα η υφιστάμενη άσφαλτος των τμημάτων, έχει χάσει εντελώς την ικανότητα πρόσφυσης με το υπόστρωμα. Επίσης κατά την κατασκευή του αποχετευτικού συστήματος για την λειτουργία του Βιολογικού καθαρισμού αλλά και από τις συνδέσεις των ιδιοκτησιών με το κεντρικό αποχ. σύστημα έγιναν αρκετοί «τραυματισμοί» του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να γεμίσει λακκούβες και υπάρχει κίνδυνος για τα αυτοκίνητα και τους διερχόμενους πεζούς.
Στον κόμβο εισόδου του Χρισσού θα γίνουν εργασίες διαγράμμισης του, σε μήκος 200m περίπου και πλάτους 10m περίπου σύμφωνα με την υφιστάμενη διαγράμμιση και με επιτόπου οδηγίες της υπηρεσίας. Επίσης θα γίνουν εργασίες οριζόντιας σήμανσης με διαγράμμιση σε μήκος 2.800m και θα τοποθετηθούν 48 πινακίδες Π-75 (ζέβρες) με διαστάσεις 0.60x0.60 και 48 στύλοι σε διάφορες χιλιομετρικές θέσεις μετά από υπόδειξη της υπηρεσίας μας για την προειδοποίηση των διερχόμενων οδηγών. Τέλος θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου