Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Λαμία: Αποκάλυψη σοκ για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών με ηρωίνη που τελικά ήταν καφεΐνη!

Πήγε άδικα στη φυλακή 25χρονος Λαμιώτης, που φώναζε από την πρώτη στιγμή και αυτός και η οικογένειά του ότι είναι αθώος και ότι κάποιοι τον έμπλεξαν σε αυτήν την απίστευτη περιπέτεια.....


Η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" έχει ως πρωτοσέλιδο ένα θέμα που αφορά έναν 25χρονο Λαμιώτη, που είχε συλληφθεί στις 22 Μαΐου 2012, να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του 2,5 κιλά ηρωίνης (διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.)

Όπως είχε ανακοινώσει τότε η αστυνομία ήταν η μεγαλύτερη ποσότητα σκληρών ναρκωτικών που είχε βρεθεί στην Στερεά Ελλάδα...Η δουλειά όμως αποδείχτηκε "μούφα" , αφού σε λίγες ημέρες η ανάλυση στο χημείο έδειξε ότι ήταν καφεΐνη.

Το παιδί ήταν ένα μήνα περίπου στη φυλακή, ενώ κάνεις δεν βγήκε να πει την αλήθεια...

Τα ερωτηματικά πολλά. Και αν ισχύουν τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της «Κ.Ε.» παρακάτω, τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά, από ότι αρχικά μπορεί να υποθέσει κανείς....

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γιάννη Ντάσκα με τίτλο: "Η ΗΡΩΙΝΗ της αστυνομίας"

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΑΡΟΥ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΥΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Οταν η καφεΐνη βαφτίζεται ηρωίνη!
Τον πάνε φουλ για ισόβια χωρίς ναρκωτικά, για να πάρουν επαίνους και να ωφεληθεί έμπορος ναρκωτικών. Η «Κ.Ε.» φέρνει στο φως ντοκουμέντα που σοκάρουν.

Υπάρχει στον τομέα της εμπορίας ναρκωτικών για την Αστυνομία κάτι χειρότερο από το να κάνει πράξη κάποιος αστυνομικός το «σλόγκαν» των τοίχων «Οι μπάτσοι πουλάνε ηρωίνη»; Υπάρχει. 

Αποδεικνύεται από την υπόθεση που φέρνει στο φως σήμερα η «Κ.Ε.», με έγγραφα κρατικών αρχών, μεταξύ των οποίων και της ίδιας της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που σχημάτισαν μία σοβαρότατη δικογραφία, ένα 25άχρονο παιδί με νοητική υστέρηση, χρήστης χασίς, παγιδεύτηκε από αστυνομικούς.
Εμφανίστηκε ως έμπορος μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, που συνεπάγεται ισόβια και κλείστηκε στις σκληρές Φυλακές της Λάρισας.
Απελευθερώθηκε ένας πραγματικός έμπορος ναρκωτικών, που έδωσε την «πληροφορία» να συλληφθεί το προβληματικό παιδί και πήραν επαίνους πολύ χρήσιμους για την κατάληψη επίζηλων θέσεων, αλλά και για προαγωγές, οι αξιωματικοί και απλοί αστυνομικοί που «έφεραν εις πέρας» την υπόθεση.
Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της Αστυνομίας, η υπόθεση αυτή της σύλληψης του νεαρού αθώου «προσέφερε σπουδαία υπηρεσία στη Δημόσια Ασφάλεια και προκάλεσε ευμενή σχόλια του κοινού και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης υπέρ της Αστυνομίας γενικότερα»!
Αλλά τι ήταν η τεράστια ποσότητα των 2,5 κιλών ηρωίνης; Ηταν καφεΐνη και παρακεταμόλη. Καμία σχέση με ναρκωτικά. Και ποιος τα βεβαιώνει αυτά; Το Γενικό Χημείο του Κράτους!
Και πότε τα βεβαίωσε αυτά; Μόλις έξι ημέρες μετά τη σύλληψη του νεαρού!
Και όμως... Και φυλακή πήγε και επαίνους πήραν οι αστυνομικοί και ο έμπορος που έδωσε τη δήθεν πληροφορία πήρε «μπόνους» να βγει από τις φυλακές και ο νεαρός πάει κατηγορούμενος ακόμα και σήμερα (!!!) για το κακούργημα της εμπορίας σκληρών ναρκωτικών σε ποσότητα (2,5 κιλά), που μπορεί να φάει και ισόβια!
Εξπρές του Μεσονυχτίου αλλά σε χειρότερη εκδοχή και μάλιστα το 2014 σε χώρα που είναι 33 χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στο Συμβούλιο της Ευρώπης!!!
Μια απλή ανάγνωση των εγγράφων θα οδηγήσει τη Δικαιοσύνη στο σταυροδρόμι:
- Αν είναι ηρωίνη αυτό που βρήκαν και πανηγύρισαν, οι αξιωματικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση είναι άξιοι επαίνων και προαγωγών.
- Αν δεν είναι ηρωίνη αλλά καφεΐνη και παρακεταμόλη, όπως λέει το Γενικό Χημείο του Κράτους όσοι χειρίστηκαν την υπόθεση είναι για ένα κελί φυλακής και τίποτα λιγότερο...
Παρουσιάζουμε τα έγγραφα που δείχνουν ότι συμβαίνει το δεύτερο.
 

ΕΓΓΡΑΦΟ 1ο
Ημερομηνία 24 Μαΐου 2012
«ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ:
- Διότι υπηρετούντες στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας με την καθοδήγηση και συμμετοχή του πρώτου, την 22α Μαΐου 2012 (σ.σ. δύο ημέρες νωρίτερα δηλαδή...) υπέδειξαν εξαιρετική δραστηριότητα, εργάστηκαν με σοβαρό αίσθημα ευθύνης, προθυμία, ζήλο και αποφασιστικότητα, κινηθέντες μεθοδευμένα, κατόρθωσαν να συλλάβουν στο 131ο χιλιόμετρο ΠΑΘΕ ένα άτομο, το οποίο μετέφερε με το Ι.Χ.Ε. ιδιοκτησίας του, ποσότητα ηρωίνης βάρους 2.581 γραμμ., επιμελώς κρυμμένη στα πλαϊνά τοιχώματα του αυτοκινήτου στο χώρο αποσκευών. Με τις πράξεις τους αυτές προσέφεραν σπουδαία υπηρεσία στη Δημόσια Ασφάλεια και προκάλεσαν ευμενή σχόλια του κοινού και των ΜΜΕ, υπέρ της υπηρεσίας τους και του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ. γενικότερα».
Αρα το έγγραφο αυτό μας λέει ότι ήταν ηρωίνη και μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.
ΕΓΓΡΑΦΟ 2ο
Ημερομηνία 22 Μαΐου 2012
Πώς πιάστηκε ακριβώς στην παγίδα ο νεαρός με την νοητική υστέρηση;
Λέει το έγγραφο:
«...Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου της υπηρεσίας μας ανευρέθησαν επιμελώς κρυμμένες εντός του πλαϊνού τοιχώματος του αμαξώματος στο χώρο των αποσκευών, στην πλευρά του συνοδηγού, πέντε (5) συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη, σε συμπαγή μορφή-πλάκες τυλιγμένες με μονωτική ταινία...».
Αρα και αστυνομικός σκύλος (λέει το έγγραφο αυτό) μετείχε στην επιχείρηση και ΜΥΡΙΣΕ τα ναρκωτικά.
Το έγγραφο αυτό είναι κατάθεση 48άχρονου αστυνομικού που μετείχε στην επιχείρηση. Ο σκύλος βέβαια δεν μπόρεσε να καταθέσει αν πράγματι μύρισε την ηρωίνη που δεν υπήρχε...
ΕΓΓΡΑΦΟ 3ο
Ημερομηνία 7 Ιουνίου 2012
ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ
«Πέντε (5) συσκευασίες από αλουμινόχαρτο και εξωτερική πλαστική συσκευασία... Πρόκειται για σκόνη στην οποία ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΘΗΚΑΝ ουσίες που να εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί ναρκωτικών. Ανιχνεύθηκαν καφεΐνη και παρακεταμόλη, ουσίες που δεν υπάγονται στις παραπάνω διατάξεις...».
Δηλαδή το έγγραφο αυτό λέει ότι 15 ημέρες μετά τη σύλληψη και την (δήθεν) ανεύρεση της ηρωίνης, το ΜΟΝΟ αρμόδιο Γενικό Χημείο του Κράτους βεβαιώνει ότι κάποιος «δούλεψε» την Αστυνομία και έπιασαν καφεΐνη...
ΕΓΓΡΑΦΟ 4ο
Ημερομηνία 18 Ιουνίου 2012
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
«...Να αποφυλακιστεί ο (...) διότι όπως προκύπτει από το με αριθμ. 2289/7-6-2012 έγγραφο του Γενικού Χημείου του Κράτους, έπειτα από την αποστολή δείγματος από την ανευρεθείσα ποσότητα προς ανάλυση, δεν ανιχνεύθηκαν ουσίες που εμπίπτουν στις διατάξεις του Ν. 3459/2006, αλλά μόνον καφεΐνη και παρακεταμόλη, ήτοι ουσίες που δεν υπάγονται στις παραπάνω διατάξεις».
Αρα η Δικαιοσύνη πήρε ΜΕΣΩ της Αστυνομίας το έγγραφο που αθώωνε το νεαρό...
ΕΓΓΡΑΦΟ 5ο
Ημερομηνία 23 Αυγούστου 2012
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Απονέμουμε ηθική αμοιβή στους (...) (αναφέρονται 10 ονόματα) διότι υπηρετούντες στην Ασφάλεια Λαμίας με την καθοδήγηση και συμμετοχή του Αξιωματικού επέδειξαν εξαιρετική δραστηριότητα, εργάσθηκαν με σοβαρό αίσθημα ευθύνης, προθυμία, ζήλο και αποφασιστικότητα, κινηθέντες μεθοδευμένα κατόρθωσαν να συλλάβουν την 22-5-2012 στην 131 χιλιομετρική θέση της ΠΑΘΕ ένα (1) άτομο, το οποίο μετέφερε με το ΙΧΕ ιδιοκτησίας του ποσότητα ηρωίνης βάρους 2.581 γραμμ. επιμελώς κρυμμένη στα πλαϊνά τοιχώματα του αυτοκινήτου του στο χώρο των αποσκευών.
Με την πράξη αυτή οι προαναφερόμενοι Αστυνομικοί προσέφεραν σπουδαία υπηρεσία στη Δημόσια Ασφάλεια και προκάλεσαν ευμενή σχόλια του κοινού και των ΜΜΕ, υπέρ της υπηρεσίας και του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα».
Δηλαδή, τρεις μήνες μετά τη σύλληψη και ακριβώς 2,5 μήνες μετά τη βεβαίωση του Γενικού Χημείου του Κράτους, ότι η δήθεν ηρωίνη ήταν καφεΐνη, η ανώτατη αστυνομική αρχή της περιοχής με έγκριση του Αρχηγείου της Αστυνομίας (το οποίο φυσικά δεν μπορούσε να γνωρίζει τίποτα...) ΘΑΒΕΙ το νεαρό με τη νοητική υστέρηση, παρ' ότι έχει βεβαιωθεί ότι είναι αθώος!!!
ΕΓΓΡΑΦΟ 6ο
Ημερομηνία 10 Ιουνίου 2013
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
«...Να εισαχθεί η υπόθεση απευθείας στο ακροατήριο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας... προκειμένου να δικαστεί ο κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ στο έδαφος της επιφάνειας (σ.σ. κρατάμε την έκφραση και ορθογραφία...) πράξεις που φέρονται τελεσθείσες στο 131 χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ την 22-5-2012 (άρθρα 1, 12.14, 26, παρ 1, 27 παρ. 1, 51, 52, 57, 79, 89, 94 του ΠΚ σε συνδυασμό με άρθρα 1, 2, 20, 23, 23Α, 37, 38 Ν3459/2006)».
Δηλαδή να δικαστεί με την αρχική κατηγορία!!!
Τι σημαίνει αυτό;
Ποιος έπεισε ή παραπλάνησε την Εισαγγελία Εφετών που ΔΕΝ είχε επιληφθεί της υπόθεσης και με ποιον ακριβώς τρόπο;
Από πού προέκυψαν τα ναρκωτικά, αφού το Γενικό Χημείο του Κράτους βεβαιώνει ότι είναι καφεΐνη και παρακεταμόλη;
Ζούμε στην Ελλάδα, κύριοι των υπουργείων Δημ. Τάξης και Δικαιοσύνης, ή στη... Χουαρές του Μεξικού, όπου μερικοί αστυνομικοί και έμποροι ναρκωτικών «μπερδεύονται» με δραματικά αποτελέσματα;
ΕΓΓΡΑΦΟ 7ο
Ο πραγματογνώμονας που εξέτασε τον 25άχρονο βεβαιώνει ότι πάσχει από νοητική υστέρηση...
Ο 25άχρονος αρνήθηκε από την αρχή ότι μετέφερε ηρωίνη, είπε ότι κάνει χρήση χασίς και είπε ότι τον ξεγέλασαν, καθώς του υποσχέθηκαν ότι θα του δώσουν «τσιγαριλίκι» και έδωσε το αυτοκίνητό του σε έναν γνωστό, ο οποίος πήγε κάπου κοντά για μισή ώρα...
Νεαρός χρήστης με οριακή νοημοσύνη... Ποιος θα ασχοληθεί μαζί του για να χαλάσει η τέλεια στημένη δουλειά; 
Από : lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου