Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης, και παράνομη οπλοκατοχή στην Ελάτεια Φθιώτιδας


Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ακατέργαστης κάνναβης, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα στην Ελάτεια Φθιώτιδας...

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (16) δενδρύλλια κάνναβης, (298) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (48) σουγιάδες - στιλέτα, (419) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού κ.α.
Συνελήφθη, χθες (15-05-2014) το απόγευμα στην Ελάτεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ακατέργαστης κάνναβης, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έρευνα στην οικία του 43χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • δεκαέξι (16) δενδρύλλια κάνναβης, μήκους από (60) έως (90) εκατοστών το καθένα, τα οποία καλλιεργούσε στον κήπο της οικίας του,
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (298) γραμμαρίων,
  • ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους (419) γραμμαρίων
  • σαράντα οκτώ (48) σουγιάδες – στιλέτα
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης,
  • ένας τρίφτης κάνναβης και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.
Η ανωτέρω ποσότητα καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Στυλίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου