Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΄΄ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ΄΄ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Οι εκλογές της 18ης Μαΐου ανέδειξαν νέα Τοπική αρχή στην Πολύδροσο και αυτό για εμάς είναι μία ημέρα μεγάλης ευθύνης απέναντι στους Σουβαλιώτες, απέναντι στη Πολύδροσο.....

 Υποσχόμαστε ότι στα χρόνια τα οποία έρχονται θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλό όλων.
Το αξίζει αυτό η Πολύδροσος που είναι ένα από τα ομορφότερα και ελκυστικότερα χωριά της Ελλάδος.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας θα δώσουμε, απόλυτη προτεραιότητα στους συνδημότες μας οι οποίοι έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα σε αυτούς που περνούν δυσκολότερα .
 Να ξέρετε ότι θα πορευόμαστε με διαλλακτικότητα και με υπομονή.
 Είμαστε κήρυκες της συνεννόησης και της αγάπης, ποτέ δεν θα αρθρώσουμε λόγο διχαστικό.
Έχουμε έναν αυτοδιοικητικό συνδυασμό πρώτα απ’ όλα, που βάζει το συμφέρον του χωριού μας πάνω απ’ όλα. 
Θα πορευθούμε, λοιπόν, με ομόνοια  και με διάθεση συνεργασίας με όλους. Παρακαλούμε όλους να είναι δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές, γιατί μία Τοπική αρχή όταν είναι αποκομμένη από τον λαό δεν μπορεί να οδηγήσει τον τόπο σε θετικά αποτελέσματα.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.
ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΟΥΛΑΡΑΣ
ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΠΕΚΑ - ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΛΑΣΚΑΣ

13 σχόλια:

  1. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ!!!!20 Μαΐου 2014 στις 11:19 π.μ.

    Συγχαρητήρια ,καλή επιτυχία αλλά και προτεραιότητες που είναι παρατημένες στη γωνία και περιμένουν πολλά χρόνια.

    1. Βιολογικός καθαρισμός.Υπάρχουν στην αγορά και έτοιμοι αν κριθεί χρονοβόρα η όλη διαδικασία.
    2.Άμεση και καθημερινή παρουσία αγροτικού γιατρού στο χωριό.
    3.Συγκέντρωση των νερών του "Πλατάνου" και της Πάνω Σουβάλας στις δεξαμενές και εφεδρική μόνο λειτουργία της ιδιαίτερα κοστοβόρας άντλησης από την Αγία Ελεούσα.Επανεξέταση των τελών ύδρευσης που
    υπέρογκα και άδικα επιβαρύνουν τους κατοίκους . Ένταξη στο δίκτυο όλων των κατοικιών αποθηκών και οικημάτων τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουν συνδεθεί. Η καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση είναι , την όλη διαδικασία και τον έλεγχο να τα αναλάβει ο Δήμος με τις δικές του υπηρεσίες χωρίς την εμπλοκή της τοπικής κοινότητας. Άμεση αποκατάσταση των βλαβών που παρουσιάζονται στο δίκτυο ύδρευσης .
    4.Αντιμετώπιση, εδώ και τώρα , του μεγάλου προβλήματος της καθαριότητας σε όλο το χωριό και στους περιβάλλοντες χώρους(πηγές,ποτάμια, δασικοί και αγροτικοί δρόμοι).
    5.Άμεση λύση στο πρόβλημα των αντικειμενικών αξιών.
    6.Αγώνας για άμεση επαναλειτουργία του Γυμνασίου .Μέχρι τότε διάθεση των αιθουσών του και των χώρων του για Συλλογικές δραστηριότητες και κοινωφελείς σκοπούς προκειμένου να μην καταστραφούν οι υπάρχουσες υποδομές από την αχρηστία.
    7.Λειτουργία ταχυδρομικού Γραφείου σε ξεχωριστό προσβάσιμο χώρο.
    8.Διατήρηση της 6θέσιας λειτουργίας του Δημοτικού σχολείου.
    9.Λειτουργία στα πλαίσια του Διαγόρα και αθλητικών τμημάτων στίβου,μπάσκετ και άλλων δραστηριοτήτων πέραν των ποδοσφαιρικών.Καθιέρωση ανάλογων αιτήσιων περιφερειακών αγώνων στις αθλητικές εγκαταστάσεις
    του Γηπέδου που θα διαμορφωθούν ανάλογα.
    10.Αξιοποίηση της δωρεάς Μαρρέ .Μέχρι τότε όμως και οπωσδήποτε κάποιες απαραίτητες εργασίες συντήρησης λόγω του κινδύνου κατάρρευσης του κτηρίου.
    11. Δημιουργία και χαρακτηρισμός των εισόδων του χωριού.
    12.Συνεχής και θεσμοθετημένη συνεργασία με τους Συλλόγους και τους φορείς για όλα τα θέματα.
    13.Άμεση πραγματοποίηση μελέτης για χάραξη περιφερειακού δρόμου(όπως π.χ Αμφίκλεια,Γραβιά,Τιθορέα,κ.λ.π)
    14.Λεπτομερής ηλεκτρονική καταγραφή των βιβλίων και λειτουργία της Βιβλιοθήκης και σαν χώρου ανάγνωσης και μελέτης σε συνεργασία με τους Συλλόγους και το Δημοτικό Σχολείο.
    15.Δωρεάν ηλεκτρονική κάλυψη (ίντερνετ) όλου του χωριού.
    16.Συγκέντρωση των γραφείων της κοινότητας στο κοινοτικό κτήριο και απαλλαγή των δαπανών για ενοίκια .
    17.Ανακατασκευή του αποχετευτικού αγωγού(παλαιό έργο έκτρωμα!) στον δρόμο Καλλιμάνη ,Τσατήρα Ανάγνου ,Λαγού,Μαρρέ, Αδαμάκου που συνεχώς με την υπερχείλισή του δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην περιοχή τόσο των εκεί υφισταμένων αλλά και όσων επιχειρήσεων και κατοικιών υπάρχουν μέχρι τον κεντρικό δημόσιο δρόμο.
    18.Δημιουργία μόνιμου οργανωμένου δικτύου αλληλεγγύης για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη σε συνεργασία
    Τοπικής Κοινότητας ,Εκκλησίας ,Συλλόγων ,Καταστηματαρχών και ιδιωτών που προσφέρονται να βοηθήσουν.

    Άφησα τελευταίο και σημαντικό, που μπαίνει σαν επικεφαλίδα σε όλα τα παραπάνω η αποτροπή , με κάθε μέσο , της λειτουργίας του επίμαχου λατομείου στην περιοχή μας.

    Γ.Θ(Κ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργο γνωριζεις την ενασχοληση με τα κοινα απο το 2001 που ηρθα στο χωριο ποτε δεν ειχα διαχωριστικες γραμμες και παντα δρουσα με γνωμονα το καλο του χωριου μας.Το ξερεις επισης οτι ειμαι θετικος για διαλογο πριν παρω καποια αποφοση.Εκεινω το οποιο να ξερεις οτι θα ειναι στις πρωτες προταιρεοτητες ειναι η ενισχυση οικογενειων που ολη γνωριζουμε μεσα στο χωριο ποση αναγκη την εχουν . Οχι γιωργο να πηγαινουμε για την ψηφο τωρα και μετα στισ επομενες εκλογες παλι ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΟΥΛΑΡΑΣ

      Διαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ,ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ, ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
    ΝΙΚΟΣ Κ. ΣΤΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΙΚΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν αν το προσέξατε σήμερα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!!!!!! Φτου μην το ματιάσω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΓΥΡΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ , ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ,ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ,ΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΛΟΓΗ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΓΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ..ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΡΓΥΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aγαπητέ Αργύρη ,
    αφού συγχαρώ και εσένα και τους συνεργάτες σου για την εκλογή σας , επίτρεψέ μου, ως ένας απλός Σουβαλιώτης που αγαπάει το χωριό του , να σου ειπώ ότι το παραπάνω ΜΗΝΥΜΑ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ σας , προκειμένου να σηματοδοτούσε περισσότερο την ενότητα , τη σύμπνοια και τη συνεννόηση που καλώς επικαλείσθε αλλά και για να ανταποκρίνεται στις επιταγές των ημερών & καιρών που έρχονται για το χωριό μας & τον τόπο μας , θα έπρεπε, κατά τη γνώμη μου ,σε συμφωνία και με τους ανθυποψηφίους σας να έχει το παρακάτω περιεχόμενο ως κείμενο αλλά και να υπογράφετο από όλους σας αφού μάλιστα αναφέρεσθε και ως ΄΄νέα Τοπική Αρχή΄΄ .
    Το σχόλιό μου ειπέχει συμβουλευτικό και μόνο χαρακτήρα και ουδεμία διάθεση κριτικής ...



    KOINΟ ΜΗΝΥΜΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
    ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
    ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ
    ΄΄ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ΄΄ & ΄΄ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ΄΄


    Αγαπητοί μας ,
    Σουβαλιώτισσες & Σουβαλιώτες

    Οι εκλογές για την ανάδειξη Τοπικού Συμβουλίου στην Τοπική μας Κοινότητα τελείωσαν την προηγούμενη Κυριακή 18 Μαϊου .
    Εσείς, με την ψήφο σας, αναδείξατε το νέο τριμελές Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητάς μας για την επόμενη πενταετία επιλέγοντας τα μέλη του μεταξύ των έξη (6) υποψηφίων που κατήλθαν ως υποψήφιοι στους δύο Δημοτικούς Συνδυασμούς : ΄΄ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΄΄ με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ.Παν.Ταγκαλή και ΄΄ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ΄΄ με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Αθαν. Παναγιωτόπουλο .
    Ως νέοι άνθρωποι που είμαστε όλοι ,τόσο οι εκλεγέντες όσο και οι μη εκλεγέντες και των δύο εκλογικών συνδυασμών , πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι μετά από μια διαδικασία διεκδίκησης της ψήφου σας και εκλογής μας στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητάς μας αφού ο σκοπός όλων μας ήταν και θα είναι η ανιδιοτελής προσφορά μας στα κοινά του χωριού μας .

    Αισθανόμαστε λοιπόν , οι εκλεγέντες, ως νέα Τοπική Αρχή του χωριού μας μεγάλη ευθύνη και βαρύ χρέος απέναντι σε όλους τους Σουβαλιώτες, απέναντι στην Πολύδροσο και υποσχόμαστε ότι στα χρόνια που έρχονται να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλό όλων.
    Το αξίζει αυτό η Πολύδροσος που είναι ένα από τα ομορφότερα και ελκυστικότερα χωριά της Ελλάδος.
    Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας θα δώσουμε, απόλυτη προτεραιότητα στους συνδημότες μας οι οποίοι έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα σε αυτούς που περνούν δυσκολότερα .
    Να ξέρετε ότι θα πορευόμαστε με διαλλακτικότητα και με υπομονή.
    Είμαστε κήρυκες της συνεννόησης και της αγάπης, ποτέ δεν θα αρθρώσουμε λόγο διχαστικό.
    Ανεξάρτητα σε ποιόν εκλογικό συνδυασμό για το Δήμο είχαμε συνταχθεί ,για την εκλογή μας, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τώρα αυτό δεν έχει καμία σημασία και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δώσουμε από κοινού τον αγώνα μας ενάντια στα πολλά και ζωτικά προβλήματα που ήδη υπάρχουν ή που θα προκύψουν στο χωριό μας.
    Θα πορευθούμε, λοιπόν, με ομόνοια και με διάθεση συνεργασίας με όλους.

    Παρακαλούμε όλους εσάς τους συγχωριανούς μας αλλά και όλους τους φίλους του χωριού μας να είστε δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές, γιατί μία Τοπική Αρχή για να επιτελέσει θετικό έργο θέλει τη βοήθεια και αρωγή όλων των πολιτών της .


    Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.

    ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΟΥΛΑΡΑΣ
    ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΠΕΚΑ - ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΛΑΣΚΑΣ τ.Χρ.

    ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΔΑΜΑΚΟΣ τ. Νικ.
    ΕΦΗ ΘΑΝΟΥ τ. Ιωαν.
    ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Τ. Αθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ συγκινηθηκα με τα καλα σου λογια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή