Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Καταγγελία- σοκ δικαστικού για Άδωνι

"Δέχτηκα παρέμβαση από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου για μειωμένη χρηματική ποινή σε αγωγή Καμμένου"...
Σε μία πρωτοφανή καταγγελία εις βάρος του προέδρου του Αρείου Πάγου, Μιχάλη Θεοχαρίδη, προέβη η πρόεδρος Πρωτοδικών Ευαγελλία Γεωργίτση, με αναφορά της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, όσον αφορά στην εκδίκαση της αγωγής του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ Πάνου Καμμένου εις βάρος του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του τελευταίου σχετικά με την κυριότητα του σκάφους "Iliatoras" (του πατέρα του κ. Καμμένου).
Όπως αναφέρει η Δημοκρατία, για την υπόθεση ο κ. Γεωργιάδης καταδικάσθηκε να καταβάλει στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ 15.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση, ωστόσο η πρόεδρος του δικαστηρίου καταγγέλλει "πλούσιο" παρασκήνιο με εμπλοκή του προέδρου του Αρείου Πάγου γύρω από το ύψος του ποσού, σκέλος για το οποίο η ίδια μειοψήφισε ζητώντας την επιβολή 100.000 ευρώ.
Όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην αναφορά της προέδρου Πρωτοδικών, η οποία έχει κοινοποιηθεί και στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέιων Ελλάδας, η ίδια κλήθηκε από τον κ. Θεοχαρίδη, ο οποίος την επέπληξε, λέγοντάς της μάλιστα ότι θα έπρεπε να την παραπέμψει για πειθαρχικό παράπτωμα, για τις "αυστηρές συστάσεις" της προς άλλα δύο μέλη της σύνθεσης του δικαστηρίου σχετικά με το ύψος του ποσού που έπρεπε να επιβληθεί στον υπουργό Υγείας. Σημειώνεται ότι και οι τρεις ομόφωνα είχαν αποφασίσει την καταδίκη του.
Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε ότι η συγκεκριμένη πρόεδρος που προήδρευε του δικαστηρίου δεν τον άφηνε να μιλήσει καθόλου και ότι δεν γνωρίζει την αναφορά, αλλά είναι έτοιμος να προβεί σε αγωγές...
inewsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου