Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ασυγκίνητοι οι κυβερνητικοί βουλευτές της Στερεάς;


Απο χτες  τυπικά εισήλθαμε στην αντιπυρική περίοδο 2014 και η Στερεά Ελλάδα για πρώτη φορά θα είναι "απροστάτευτη" αφού κυβερνητικοί χειρισμοί στους οποίους δεν αντέδρασαν  οι βουλευτές της περιφέρειας ....με το  πρόσχημα των οικονομικών περιστολών μετέφεραν τα δύο  αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ που για χρόνια στάθμευαν τους καλοκαιρινούς μήνες στο αεροδρόμιο της Λαμίας,στο αεροδρόμιο της Ν.Αγχιάλου!
Στην τελευταία σύσκεψη του συντονιστικού της Φθιώτιδας υπο τον αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάϊκο επισημάνθηκε ότι  φέτος η κατάσταση θα είναι πιο δύσκολη γιατι λείπουν τα δυο αεροσκάφη.
Ο ίδιος ο κ.Στάϊκος ασκηση σκληρή κριτική στον υπουργό Προστασιας του Πολίτη κ. Δένδια τον οποίο  χαρακτήρισε απαράδεκτο και ιδιοτελή πολιτευτή αφού φρόντισε να θωρακίσει  την εκλογική του περιφέρεια την Κέρκυρα, αλλά ξέχασε την Στερεά με τις τεράστιες ,δυστυχώς, πυρκαγιές που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Εύβοια και την Φθιώτιδα αλλά και την Φωκίδα και την Βοιωτία.
Ομως άξιο απορίας είναι ότι οι...πάμπολλοι αυτή την φορά  νεοδημοκράτες βουλευτές της Στερεάς αναμεσά τους ένας αναπληρωτής υπουργός και δύο  υφυπουργοί αδιαφόρησαν εν τοις πράγμασι για το τεράστιο και ακρως επικίνδυνο κενό που αφήνει η μετακίνηση των δυο Πετζετέλ από την Φθιώτιδα στην Μαγνησία.
Οι πολίτες θα το έχουν υπόψη τους όταν θα πάνε σε λιγες ημέρες στις κάλπες!
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου