Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
19 Μαΐου 2014
Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Δελφών,
Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας για την τιμή που μας κάνατε, δίνοντάς μας με την ψήφο σας...
την ευκαιρία να διεκδικήσουμε δυναμικά την εκλογή μας ως δημοτική αρχή του Δήμου Δελφών στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών.
Το σημαντικό ποσοστό (περίπου 33%) που λάβαμε στον πρώτο γύρο αποτυπώνει τη κοινωνική απαίτηση για αλλαγή πορείας προς μία ανεξάρτητη, ακομμάτιστη και ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση στο Δήμο μας.
Η επιτυχία καθίσταται ακόμη μεγαλύτερη, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι απέναντί μας ορθώθηκε ολόκληρο το παλαιό και παλαιοκομματικό σύστημα της περιοχής μας, που έδωσε πολύ σκληρό αγώνα προκειμένου να περιορίσει τη δυναμική μας.

Αγαπητοί συνδημότες
Μπροστά μας, την ερχόμενη Κυριακή, έχουμε όλοι μαζί την ιστορική ευκαιρία να κάνουμε το μεγάλο βήμα που θ’ αλλάξει ουσιαστικά τα δεδομένα στο Δήμο μας και θ’ αναβαθμίσει μια για πάντα τη δύναμη της κοινωνίας των πολιτών.
Σας καλούμε να προσέλθετε στην κάλπη των δημοτικών εκλογών και να επιλέξετε τη δημοτική ομάδα, η οποία συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που απαιτούν οι καιροί.
Νέα και ικανά πρόσωπα, διεκδικητική παρουσία σε όλα τα μέτωπα, δέσμευση για χρηστή και διαφανή διοίκηση, εμφαση  στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής μας, πνεύμα συνεργασίας με όλες τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις.
Με πίστη και αφοσίωση στον τόπο που τόσο αγαπάμε.

Για την Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών
Θανάσης Παναγιωτόπουλος

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ!!!!!20 Μαΐου 2014 στις 2:45 μ.μ.

    Συγχαρητήρια και στον συμπατριώτη μας Θανάση Αδαμάκο ,Πρόεδρο του Λαογραφικού , που εκλέχτηκε στο Τοπικό Κοινοτικό Συμβούλιο με το συνδυασμό "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ" , καλή επιτυχία αλλά και προτεραιότητες που είναι παρατειμμένες στη γωνία και περιμένουν πολλά χρόνια.

    1. Βιολογικός καθαρισμός.Υπάρχουν στην αγορά και έτοιμοι αν κριθεί χρονοβόρα η όλη διαδικασία.
    2.Άμεση και καθημερινή παρουσία αγροτικού γιατρού στο χωριό.
    3.Συγκέντρωση των νερών του "Πλατάνου" και της Πάνω Σουβάλας στις δεξαμενές και εφεδρική μόνο λειτουργία της ιδιαίτερα κοστοβόρας άντλησης από την Αγία Ελεούσα.Επανεξέταση των τελών ύδρευσης που
    υπέρογκα και άδικα επιβαρύνουν τους κατοίκους . Ένταξη στο δίκτυο όλων των κατοικιών αποθηκών και οικημάτων τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουν συνδεθεί. Η καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση είναι , την όλη διαδικασία και τον έλεγχο να τα αναλάβει ο Δήμος με τις δικές του υπηρεσίες χωρίς την εμπλοκή της τοπικής κοινότητας. Άμεση αποκατάσταση των βλαβών που παρουσιάζονται στο δίκτυο ύδρευσης .
    4.Αντιμετώπιση, εδώ και τώρα , του μεγάλου προβλήματος της καθαριότητας σε όλο το χωριό και στους περιβάλλοντες χώρους(πηγές,ποτάμια, δασικοί και αγροτικοί δρόμοι).
    5.Άμεση λύση στο πρόβλημα των αντικειμενικών αξιών.
    6.Αγώνας για άμεση επαναλειτουργία του Γυμνασίου .Μέχρι τότε διάθεση των αιθουσών του και των χώρων του για Συλλογικές δραστηριότητες και κοινωφελείς σκοπούς προκειμένου να μην καταστραφούν οι υπάρχουσες υποδομές από την αχρηστία.
    7.Λειτουργία ταχυδρομικού Γραφείου σε ξεχωριστό προσβάσιμο χώρο.
    8.Διατήρηση της 6θέσιας λειτουργίας του Δημοτικού σχολείου.
    9.Λειτουργία στα πλαίσια του Διαγόρα και αθλητικών τμημάτων στίβου,μπάσκετ και άλλων δραστηριοτήτων πέραν των ποδοσφαιρικών.Καθιέρωση ανάλογων αιτήσιων περιφερειακών αγώνων στις αθλητικές εγκαταστάσεις
    του Γηπέδου που θα διαμορφωθούν ανάλογα.
    10.Αξιοποίηση της δωρεάς Μαρρέ .Μέχρι τότε όμως και οπωσδήποτε κάποιες απαραίτητες εργασίες συντήρησης λόγω του κινδύνου κατάρρευσης του κτηρίου.
    11. Δημιουργία και χαρακτηρισμός των εισόδων του χωριού.
    12.Συνεχής και θεσμοθετημένη συνεργασία με τους Συλλόγους και τους φορείς για όλα τα θέματα.
    13.Άμεση πραγματοποίηση μελέτης για χάραξη περιφερειακού δρόμου(όπως π.χ Αμφίκλεια,Γραβιά,Τιθορέα,κ.λ.π)
    14.Λεπτομερής ηλεκτρονική καταγραφή των βιβλίων και λειτουργία της Βιβλιοθήκης και σαν χώρου ανάγνωσης και μελέτης σε συνεργασία με τους Συλλόγους και το Δημοτικό Σχολείο.
    15.Δωρεάν ηλεκτρονική κάλυψη (ίντερνετ) όλου του χωριού.
    16.Συγκέντρωση των γραφείων της κοινότητας στο κοινοτικό κτήριο και απαλλαγή των δαπανών για ενοίκια .
    17.Ανακατασκευή του αποχετευτικού αγωγού(παλαιό έργο έκτρωμα!) στον δρόμο Καλλιμάνη ,Τσατήρα Ανάγνου ,Λαγού,Μαρρέ, Αδαμάκου που συνεχώς με την υπερχείλισή του δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην περιοχή τόσο των εκεί υφισταμένων αλλά και όσων επιχειρήσεων και κατοικιών υπάρχουν μέχρι τον κεντρικό δημόσιο δρόμο.
    18.Δημιουργία μόνιμου οργανωμένου δικτύου αλληλεγγύης για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη σε συνεργασία
    Τοπικής Κοινότητας ,Εκκλησίας ,Συλλόγων ,Καταστηματαρχών και ιδιωτών που προσφέρονται να βοηθήσουν.

    Άφησα τελευταίο και σημαντικό, που μπαίνει σαν επικεφαλίδα σε όλα τα παραπάνω η αποτροπή , με κάθε μέσο , της λειτουργίας του επίμαχου λατομείου στην περιοχή μας.

    Γ.Θ(Κ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ!!!!!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή