Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Μεταβολή του καιρού σήμερα

Μεταβολή του καιρού στα βορειοδυτικά της χώρας με νεφώσεις, σποραδικές βροχές, σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και στροφή των ανέμων από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς, αναμένουμε την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014. ....


Στην υπόλοιποι χώρα θα επικρατεί ζεστός καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές βροχές στα βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 και τοπικά 31 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 7 έως 26 στη βόρεια Ελλάδα, 10 έως 23 στη δυτική Ελλάδα, 12 έως 25 στο βόρειο Αιγαίο και από 12 έως 30 και τοπικά 33 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από τα νοτιοδυτικά έως 4 μποφόρ, γρήγορα όμως θα στραφούν σε δυτικούς και από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι θα πνέουν και στον Κορινθιακό φτάνοντας πρόσκαιρα μετά το μεσημέρι τα 7 με 8 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια – νοτιοδυτικά αρχικά έως 6 και από το μεσημέρι 7 με 8 μποφόρ τοπικά, στρεφόμενοι βαθμιαία από αργά το απόγευμα και από τα βόρεια σε δυτικούς έως 6 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου