Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Κοινή δήλωση των υποψήφιων με την Λαϊκή Συσπείρωση

Κοινή δήλωση των υποψήφιων με την Λαϊκή Συσπείρωση Αντιπεριφερειάρχη Δρόσου Τσελέ και του Δημάρχου Δελφών Γιώργου Ιωσηφίδη από την Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση της Άμφισσας...

Χαιρετίζουμε την Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση στην Άμφισσα. Η Πρωτομαγιά είναι μέρα μνήμης και τιμής των αγώνων της Εργατικής Τάξης. Είναι όμως και μέρα ορόσημο για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Είναι μέρα κάλεσμα για τους εργαζόμενους, τους νέους, τις γυναίκες της εργατικής τάξης να οργανωθούν, να παλέψουν συλλογικά, να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της ταξικής πάλης. Είναι υπόθεση των ίδιων των εργαζόμενων, να ξεπεραστεί η εκφυλιστική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Είναι υπόθεση των εργαζόμενων να αποτρέψουν την κατάργηση των συνδικαλιστικών ελευθεριών που ξέρουμε ότι επιχειρεί η κυβέρνηση. Οι ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ θα είναι μπροστά σε αυτόν τον αγώνα όπως ήταν εδώ και 15 χρόνια από την ίδρυσή του.
Αυτοί που εξαπέλυσαν την επίθεση στα δικαιώματα των εργαζόμενων, οι δυνάμεις των μονοπωλίων και του Ευρωμονόδρομου ζητούν την ψήφο των θυμάτων τους στις επόμενες Ευρωεκλογές και Τοπικές Εκλογές. Ψήφο σε αυτά τα ψηφοδέλτια, τα δήθεν ανεξάρτητα θα εκλειφθεί ως ανοχή. Η μόνη ψήφος που θα μετρήσει υπέρ της εργατικής-λαϊκής αντεπίθεσης είναι η ψήφος στο ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και στην Λαϊκή Συσπείρωση στις τοπικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου