Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ταγκαλής και Παναγιωτόπουλος από το ίδιο μετερίζι με τον πρώην Δήμαρχο.

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης ο υποψήφιος δήμαρχος Δελφών με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γ. Ιωσηφίδης  «...από το ολόιδιο μετερίζι με τον πρώην Δήμαρχο»....
-« οι ψηφοφόροι έχουν ήδη αποκτήσει αρκετή πείρα από την πολιτική των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου και είδαν τη ζωή τους να χειροτερεύει αντί να δουν τα χρυσά κουτάλια που επαγγέλονταν όλα αυτά τα κόμματα..»
Τον έχουν – και δικαίως – χαρακτηρίσει άνθρωπος λαϊκό, της διπλανής πόρτας που ποτέ δεν φοβήθηκε , ως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου , να τα βάλει , πολλές φορές με προσωπικό κόστος, με τα οικονομικά συμφέροντα της περιοχής , πάντα στο πλευρό του εργαζόμενου, του ανήμπορου συμπολίτη μας και τα τελευταία χρόνια στο πλευρό των συνταξιούχων ως πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Φωκίδας. .
Επί πολλά χρόνια νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος και σήμερα ξανά υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση για το δήμο Δελφών στη σημερινή του συνέντευξη μιλά επί παντός επιστητού και απαντά σε όλα τα ερωτήματα που του θέσαμε.
Για τον Καλλικράτη, τους λόγους που το οδήγησαν να είναι ξανά υποψήφιος , τις προετεροιαοτητές της παράταξης του, τη μεταλλευτική δραστηριότητα και την αντιπαράθεση με τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τη στάση του στο δεύτερο γύρο των εκλογών, σε περίπτωση που δεν περάσει ο ίδιος.
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του κου Γ. Ιωσηφιδη στην Ώρα Της Φωκίδας  ΕΔΩ
http://karteria1.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου