Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Βρε κουτά…Έρχεται η Ανάπτυξη

Μιχαλού
 
Μας άφησε μακάκες… που λέμε ο Σαμαράς, όταν είπε ότι μπαίνουμε σε άλλον ρυθμό ανάπτυξης… Πραγματικά ανατρίχιασα!!!....

Λέω να, τώρα είναι που θα έρθουν τα λεφτά…  Και γιατί όχι. Άλλωστε το είπε και το υπουργείο Οικονομικών «Φέρτε πίσω τα λεφτά από τα εξωτερικά επενδύσετε τα εδώ και εμείς θα σας κάνουμε μακράς διαρκείας φοροαπαλλαγές!!!

Αμ πως! Που έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Χατζηχρήστος!!!

Βρε κουτά αυτός όντως είναι ένας  νέος ρυθμός ανάπτυξης… Γιατί είσαστε δύσπιστοι!!! Τι, γι’ αυτό που είπαν ότι η  Ελλάδα πιάνει «πάτο» στην ανταγωνιστικότητα σύμφωνα με την παγκόσμια επετηρίδα του IMD και έρχεται τέταρτη από το... τέλος, πίσω από τη Βουλγαρία; Συκοφαντίες!!! Μην τα ακούτε αυτά. Τα λένε έτσι γιατί μας ζηλεύουνε.

Ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα. Δεν κάνει πίσω με τίποτα. Για αυτό έγραψε στα απ’ αυτά του το δημοψήφισμα των Θεσσαλονικέων λέγοντας με έμμεσο τρόπο ότι θα ιδιωτικοποιήσει το νερό… Για την ακρίβεια είπε πως  «Για να γίνει η σωστή διαχείριση των υδάτινων αποθεμάτων πρέπει να υπάρχουν υποδομές, κανάλια, αρδευτικά έργα, …και έντονος ρυθμιστικός ρόλος του κράτους με ορίζοντα δεκαετιών μπροστά»!!!

Το καταλάβατε ή θέλετε να κάνω και κ@κ@…

Όσο για την ανεργία εκεί βέβαια πιάστηκε λίγο αδιάβαστος, διότι την προηγουμένη μας τα είχε πει καλύτερα ο Μπένι…Δηλαδή ο  Πασοκοελιάς υποσχέθηκε μετρημένες 1.032.000 θέσεις εργασίας, ενώ ο Αντώνης στο όραμα του είδε μόλις 770.000…

Ανησυχώ. Μήπως δεν ξέρει να μετράει
http://topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου