Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Αιχμηρή απάντηση της "Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες ΑΕ" στους Μαυρογιαλούρους της πολιτικής.

Γράφει ο Βέργος Πέτρος.
Σήμερα το πρωί η Εταιρία Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες ΑΕ, βγήκε με ένα αιχμηρό Δελτίο Τύπου, που αποτελεί σκληρή απάντηση, σε αυτούς που ΧΩΡΊΣ την συγκατάθεσή της ( της εταιρίας), βγαίνουν και κάνουν χρήση του ονόματός της για ψηφοθηρικούς λόγους, υποσχόμενοι, τάζοντας ή απειλώντας προς ίδιον όφελος. ....

Αποτελεί όνειδος για την πολιτική ζωή του τόπου, η χρήση ακόμη και σήμερα με την κρίση που μαστίζει τους συμπολίτες μας, παλαιοκομματικών  τακτικών και μαυρογιαλουρισμού.
Και πρόκειται γι' αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι φέρνουν το νέο και το καινούργιο στην πολιτική ζωή του τόπου,
πασχίζοντας να εκμαιεύσουν με αυτό τον τρόπο την ψήφο μας.
Θεωρώ ότι η υπεύθυνη ενημέρωση αποτελεί υποχρέωσή και καθήκον μας, ώστε ο κόσμος να γνωρίζει τα "πολιτικά παιγνίδια" και τις απατηλές υποσχέσεις των Μαυρογιαλούρων της πολιτικής, πριν την προσέλευσή τους στις κάλπες της Κυριακής. 
Και θα πρέπει οι ψηφοφόροι να καταδικάσουν απερίφραστα τέτοιες πρακτικές... γιατί μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.!  

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου.
ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ 
Η συνεισφορά της Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε. στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στην ουσιαστική στήριξη της τοπικής κοινωνίας ήταν, είναι και θα συνεχίσει απρόσκοπτα να είναι, αδιαπραγμάτευτη.
Προς αποφυγή τυχόν (σκόπιμων ή μη) παρεξηγήσεων, οφείλει να ξεκαθαρίσει, ότι η επιλογή των συνεργατών της και των ανθρώπων που την στελεχώνουν, γίνεται αποκλειστικά με δυο κριτήρια:
1) Τις πραγματικές-αντικειμενικές ανάγκες της εταιρίας
2) Και κριτήρια που σχετίζονται με τον κοινωνικό έργο που η εταιρία μας επιτελεί.
Δυο παράμετροι, που καθορίζονται αποκλειστικά από την Διοίκηση της εταιρίας και όχι από εξωτερικούς παράγοντες...
ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.
ΘΕΣΗ ΑΝΕΜΟΚΑΜΠΙ
330 52 ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΦΩΚΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή