Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ζωή Θεοδοσοπούλου - Η Λιλαία στο προσκήνιο


Η απόφαση μου να είμαι υποψήφια στις τοπικές εκλογές ήρθε από την απογοήτευση της παρούσας κατάστασης και την ανάγκη να γίνω ενεργός πολίτης....
Με τον Καλλικράτη τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα για τις μικρές τοπικές κοινωνίες. Τα χωριά έμειναν χωρίς φωνή, αδύναμα, ζητώντας λίγα ψίχουλα από την κεντρική διοίκηση του δήμου.
      Αποφάσισα λοιπόν να σταματήσω να περιμένω να δώσουν λύση στα προβλήματα  άλλοι, τους οποίους είχαμε εμπιστευτεί με την ψήφο μας και οι ίδιοι μετά τις εκλογές είχαν ξεχάσει που βρίσκεται το χωριό μας.   
 Τα προηγούμενα χρόνια η ενασχόληση μου στον σύλλογο γονέων του δημοτικού σχολείου Πολυδρόσου και ο αγώνας μου να λύσω θέματα όπως η μεταφορά των μαθητών της Λιλαίας από και προς το σχολείο καθώς επίσης και η συμμετοχή μου σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του εκπολιτιστικού συλλόγου Λιλαίας πιστεύω πως έδειξαν την αγάπη μου για το χωριό και την διάθεση μου να διεκδικήσω αυτά που δικαιούμαστε.

       Εμπιστεύομαι τους Πολίτες στο Προσκήνιο και τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Μέγκο και ελπίζω να είμαι μέλος της ομάδας που ήδη έχει δουλέψει και αγωνίζεται για να δώσει ζωή σε όλα τα χωριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου