Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στο Σαμαρά για τον Οργανισμό Κωπαίδας

“…Κλείσαμε τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ AΠΟΞΗΡΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΠΑΙΔΑΣ…” δήλωσε στον Αντένα ο λαλίστατος πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς (ο- και υπηρέτης της Μέρκελ και των δανειστών της χώρας μας).
Ζώντας στην εικονική πραγματικότητα άλλης χώρας αυτός και η Κυβέρνηση της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ......
μάλλον δεν ήξερε, δεν διάβασε, δεν ενημερώθηκε για τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΩΠΑΙΔΑΣ και τον ρόλο που επιτελεί.
Ο Περιβόητος Οργανισμός που αποξήρανε την Κωπαΐδα παρά τα προβλήματά του (που του συσσώρευαν οι ανίκανες διοικήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τριάντα χρόνια τώρα) εξυπηρετεί την άρδευση 300.000 στρεμμάτων στην Βοιωτία.
Άλλωστε, το σημαντικό για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του είναι ότι ξεμπέρδεψαν με ένα ακόμη άχρηστο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ για να εκτελέσει τις εντολές της δημοσιονομικής προσαρμογής.
Αδιάβαστος, ανενημέρωτος, ή ανεπαρκής στις δηλώσεις του ο κ Σαμαράς, δεν έχει καμιά σημασία…Σημασία έχει, ότι χωρίς αιδώ ο πρωθυπουργός της Ελλάδας μαζί με τον συνεταίρο του τον Βενιζέλο, συνεχίζουν να προβάλλουν ως επιτυχία την καταστροφή των κρατικών δομών της χώρας ακόμη και αυτών που εξυπηρετούν το Δημόσιο Συμφέρον όπως Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΩΠΑΙΔΑΣ που στηρίζει το παραγωγικό σύστημα της Βοιωτίας.

Μάλλον ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος δεν έχουν τον θεό τους….Είναι και υποκριτές. Διότι την ίδια ώρα η κρατική μηχανική, οι Διοικήσεις Οργανισμών και Υπηρεσιών στελεχώνονται με δεκάδες Συμβούλους και με χωρίς προσόντα ανεπάγγελτους πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και με παχυλούς μάλιστα μισθούς.
Ας δουν τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΠΑΙΔΑΣ, οι γαλαζοπράσινοι πολιτευτές στην Βοιωτία και όσοι διεκδικούν τους Αυτοδιοικητικούς θεσμούς (για να μην ξεχνιόμαστε, η για να μην λένε ότι δεν ήξεραν).
Kυρίως όμως άς δούν τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού οι αγρότες της Βοιωτίας…Για να ξέρουν ότι στις μεθαυριανές εκλογές με την ψήφο τους στον ΣΥΡΙΖΑ, θα στείλουν στα σπίτια τους αυτούς που διαλύουν την χώρα μας, τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.
Για να ξέρουν ότι με την ψήφο τους, στέλνουν “στην σύνταξη” το πολιτικό προσωπικό που χρεοκόπησε την χώρα μας.
Τετάρτη 7 Μαΐου 2014
Περιφερειακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Στερεάς Ελλάδας
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου