Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Tο Ρουμελιώτικο Πάσχα στην πανελλήνια έκθεση Λαμίας

Ο Δήμος Λαμιέων στο πλαίσιο της κοινωνικής και πολιτιστικής του πολιτικής αναβιώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον παραδοσιακό, πολιτιστικό θεσμό «Ρουμελιώτικο Πάσχα»...
την Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου από ώρα 11:00, στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, για τους πολίτες της Λαμίας αλλά και για όλους τους επισκέπτες της περιοχής μας.

Ο στόχος μας κατά κύριο λόγο είναι να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που στις δύσκολες οικονομικά και όχι μόνο εποχές που διανύουμε, έχουν ανάγκη την έμπρακτη και συνεχή συμπαράσταση μας.
Παράλληλα μας ενδιαφέρει η ανάδειξη και η προβολή της τοπικής μας παράδοσης, των τοπικών εθίμων της περιοχής όλου του Καλλικρατικού Δήμου Λαμιέων, της πολιτιστικής μας ταυτότητας, της Ρουμελιώτικης ταυτότητας σε όλες τις εκφάνσεις , το χορό, το τραγούδι, τη γαστριμαργία.
Πιο συγκεκριμένα το «Ρουμελιώτικο Πάσχα» στη Λαμία θα είναι ένα Πασχαλινό γλέντι, για τους συντοπίτες μας αλλά και για όλους τους επισκέπτες, από όλη την Ελλάδα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας από ώρα 11:00 πμ και το οποίο θα περιλαμβάνει :
1) Ψήσιμο αρνιών
2) Ζωντανή Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής
3) Πασχαλινό Τραπέζι για όλους
Η είσοδος και το φαγητό θα είναι φυσικά δωρεάν για όλους και σε περίπτωση βροχής υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης σε κλειστό χώρο.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου