Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Σε Γιώργο Παπανδρέου της ΝΔ εξελίσσεται ο κ. Κώστας Μπακογιάννης

«Λεφτά υπάρχουν», λέει και ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ.Κώστας Μπακογιάννης και υπόσχεται να πάει στις Βρυξέλλες να τα φέρει. Διότι βεβαίως μόλις....

ο Ζοζέ (Μανουέλ Μπαρόζο) ενημερώθηκε ότι κατεβαίνει ο γιος της Ντόρας και
εγγονός του Μητσοτάκη, έσπευσε να του ετοιμάσει το τσεκ για τον βοηθήσει να μη φανεί ανακόλουθος. Αν και για τον εν λόγω υποψήφιο δεν θα είναι η πρώτη φορά.
Έχει πάρει το κολάι στις ανακολουθίες.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ λοιπόν, μας λέει ότι υπάρχουν λεφτά και όλοι μέχρι σήμερα είμαστε μ…..ς που δεν πήγαμε να τα πάρουμε. Το ενδεχόμενο πάντως να καταλαβαίνει ο κόσμος ότι λέει μπούρδες, μάλλον δεν του περνάει από το μυαλό. 
Άραγε, ο κ. Μπακογιάννης και η αξιότιμη οικογένειά του, έχουν αναρωτηθεί, μήπως είναι προτιμότερο να χάσει την περιφέρεια. Γιατί, αν την κερδίσει, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και αντί η Στερεά να γίνει σταθμός στην πολιτική του ανέλιξη, είναι πιθανόν να γίνει το τέρμα. 
Εντάξει, είπαμε ότι το παιδί είναι μικρό και θα κάνει λάθη, αλλά ολόκληρη Στερεά, δεν φταίει τίποτε να γίνει πειραματόζωο. Στο κάτω – κάτω της γραφής δεν είμαστε παιδικός σταθμός για πολιτικούς γόνους.
Πάντως, το παιδί μοίαζει περισσότερο στο ΓΑΠ, από ότι στο παππού και
στη μάνα του και έχουμε σαφή δείγματα ότι βαδίζει στα χνάρια του. 
Γίνεται ο κ. «λεφτά υπάρχουν Ν2».
Η Ώρα της Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου