Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η Χρυσή Αυγή ζητά να τεθεί εκτός νόμου η Νέα Δημοκρατία

Με σημερινή της ανακοίνωση, η Χρυσή Αυγή ζητάει να τεθεί εκτός νόμου η Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής......
οι αποκαλύψεις για την ύπαρξη παρακράτους από τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, γενικό γραμματέα της κυβέρνησης και δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά, επιβάλλουν να τεθεί εκτός νόμου η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η Νέα Δημοκρατία είναι παράνομο κόμμα με εγκληματική δραστηριότητα σε βάρος της χώρας, και υπάρχουν εισαγγελείς που είναι φίλοι και συγχωριανοί μελών της Χρυσής Αυγής που μπορούν να θέσουν εκτός νόμου την Νέα Δημοκρατία.
Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να τεθεί εκτός νόμου η Νέα Δημοκρατία, γιατί μειώνει τα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
Τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής πιστεύουν πως, αν τεθεί εκτός νόμου η Νέα Δημοκρατία, οι ακροδεξιοί που έχουν απομείνει να ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.
Μετά την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής που ζητάει να τεθεί εκτός νόμου η Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Σαμαράς ανέθεσε στον νέο γενικό γραμματέα της κυβέρνησης να συναντήσει μυστικά τον Ηλία Κασιδιάρη σε ερημική τοποθεσία και -αφού τον ψάξει πρώτα- να του προτείνει να συγκυβερνήσουν η Νέα Δημοκρατία με την Χρυσή Αυγή και να βάλουν τους εισαγγελείς τους να θέσουν εκτός νόμου όλα τα άλλα κόμματα.
(Πολύ ωραία η κατάσταση στην χώρα. Στην κυβέρνηση οι ακροδεξιοί του Σαμαρά μαζί με το παρακράτος, και παρέα τους οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής. Μούρλια η δημοκρατία μας.)

2 σχόλια:

  1. ΕΒΡΑΙΑ????ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!5 Απριλίου 2014 στις 5:17 μ.μ.

    Στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του Χίτλερ


    Η συνταρακτική αυτή αποκάλυψη έγινε μέσα από ντοκιμαντέρ του βρετανικού Chanell 4 επικαλούμενο ανάλυση του DNA από τρίχα που βρέθηκε σε βούρτσα που ανήκε στην Εύα Μπράουν.

    Σύμφωνα με τους συντελεστές της εκπομπής «Dead Famous DNA» από την ανάλυση προέκυψε μια γενετική αλληλουχία που συναντάται σε Ασκενάζι Εβραίους.
    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εκπομπής η τρίχα προέρχεται από «κάποιον που μπορεί να έχει Εβραίους προγόνους» προσθέτοντας ότι επιχειρήθηκε να γίνει ταυτοποίηση με λήψη DNA από δύο απογόνους της Μπράουν, οι οποίοι, όμως, αρνήθηκαν, να βοηθήσουν στην έρευνα.

    Τη βούρτσα μαζί με μια θήκη κοσμημάτων και ένα ανθρώπινο κρανίο είχε πάρει από το διαμέρισμα της Εύας Μπράουν ο Πολ Μπαέρ, ο γιος του οποίου δώρισε την τρίχα στους συντελεστές της εκπομπής.

    Η συγκεκριμένη εκπομπή φημίζεται για τις αποκαλύψεις της καθώς έχει παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου του Έλβις, το μέγεθος του μορίου του Ναπολέοντα ενώ υποστήριξε ότι ο Κάρολος Ντίκενς υπέφερε από τη νόσο του Κρον.

    Η εκπομπή για την Εύα Μπράουν και τον Χίτλερ θα μεταδοθεί στις 9 Απριλίου.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BINΤΕΟ ΚΛΑΜΠ Η ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΣ!!!!!!!5 Απριλίου 2014 στις 5:31 μ.μ.

    Βίντεο κλαμπ η άμοιρη Ελλάς
    Τvxs Ανάλυση
    09:06 | 05 Απρ. 2014

    Τεράστιες είναι οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Α. Σαμαρά για το σκάνδαλο Μπαλτάκου, που έχει μετατρέψει την Χρυσή Αυγή σε ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων. Στο πανικόβλητο Μέγαρο Μαξίμου έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να μάθουν τι άλλα βίντεο κρατάει στα χέρια του ο Κασιδιάρης και τι έχει "κελαηδήσει" ο Μπαλτάκος, στον οποίο ο πρωθυπουργός απέφυγε να αναφερθεί στην χθεσινή δήλωση του, όταν επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή χωρίς να πει τίποτα για την "ταμπακιέρα". Γράφει ο Στέλιος Κούλογλου
    Τα σχέδια πανηγυρικής εξόδου στις αγορές έχουν επισκιαστεί από τις αποκαλύψεις για τις στενές σχέσεις του πανίσχυρου γενικού γραμματέα με την Χρυσή Αυγή. Η χθεσινή απόφαση του οίκου Moody's να αναβάλλει την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας για 4 μήνες αποτέλεσε ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα. Το Μέγαρο Μαξίμου αρκέστηκε στο να ζητήσει από τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων να περάσουν την εξέλιξη στα ψιλά και αντίθετα να προβάλλουν ότι η έξοδος θα γίνει κανονικά, αλλά η επιχείρηση "αλλαγή ατζέντας" -από τον Μπαλτάκο στο success story- μπορεί να ακυρωθεί από την κάθε υποκλαπείσα συνομιλία που θα βγει στην δημοσιότητα.
    Στους διαδρόμους της Βουλής κυκλοφορούσαν χθες πληροφορίες ότι σε άλλες κασέτες ο Μπαλτάκος, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε ειδική αποστολή από τον πρωθυπουργό, προτείνει την απόσυρση της Χρυσής Αυγής από κάποιες εκλογικές περιφέρειες, ώστε να επαναπατριστούν ψήφοι στην ΝΔ, με αντάλλαγμα την μη προφυλάκιση των Κασιδιάρη- Παναγιώταρου και την αποφυλάκιση των έγκλειστων νεοναζί μετά τις εκλογές. Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα καταρρεύσει, καθώς η υπόθεση Μπαλτάκου έχει δυναμώσει τις φυγόκεντρες τάσεις και μέσα στο ΠΑΣΟΚ.
    Στην χθεσινή του αγόρευση στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης είπε σχετικά, σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά:
    Η ιστορία του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης δεν είναι τυχαία και θα γίνουν σοβαρές αποκαλύψεις σε λίγο καιρό. Ο κ. Μπαλτάκος δεν ήταν ένας τυχαίος άνθρωπος. Ήταν το «μάτι» της Κυβέρνησης μέσα και έξω από τη Βουλή. Ο κ. Μπαλτάκος, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, είχε καθημερινές επαφές με Βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, και στο γραφείο του στη Βουλή αλλά και αλλού, και εκβίαζε τη Χρυσή Αυγή με προφυλακίσεις. Τους είχε πει: «Ελάτε να τα βρούμε, γιατί θα προφυλακίσω και τους υπόλοιπους, εκτός αν δεχθείτε να βοηθήσετε ώστε να μην έρθει πρώτη δύναμη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Εφόσον βοηθήσετε, δεν θα προφυλακιστείτε οι υπόλοιποι και μετά τις εκλογές θα αποφυλακιστούν οι άλλοι»...
    Τους είχε προτείνει ότι με κάποιο τέχνασμα δεν θα κατεβάσει η Χρυσή Αυγή στο νομό Αττικής, στην Α΄ Αθηνών, στην Κορινθία και στη Μεσσηνία. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο, κ. Πρόεδρε, το γεγονός ότι ο πρώην Βουλευτής(Κορινθίας-ΣΣ) της Χρυσής Αυγής, κ. Ευστάθιος Μπούκουρας, δεν πήγε όπως οι άλλοι στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά τον πήγαν στο Ναύπλιο για να τον - θα μου επιτρέψετε τη λαϊκή έκφραση - ψήσουν, όπως και πράγματι έγινε και αποφυλακίστηκε.
    Ας σημειωθεί ότι στη συνέντευξη του στον Ν. Χατζηνικολάου την Πέμπτη, ο κ. Μπαλτάκος παραδέχθηκε ότι μπορεί να έχει πει και χειρότερα πράγματα από τα όσα τρομερά λέει στην γνωστή βιντεοκασέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή