Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Εκτός του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. ο Φαήλος Κρανιδιώτης



«Προκειμένου να διευκολυνθούν άπαντες, σας ανακοινώνω πως δεν θα είμαι υποψήφιος…».
Με αυτή τη φράση, από τη σελίδα του στο διαδίκτυο, ο Φαήλος Κρανιδιώτης ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. ....
Ο κ. Κρανιδιώτης, που εφέρετο μεταξύ των δεδομένων υποψηφίων στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο, βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα τις τελευταίες ημέρες, μετά τις αποκαλύψεις για τις υπόγειες συνομιλίες του πρώην ΓΓ της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου με τον υπόδικο βουλευτή της Χρ. Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Πίεση για την απόσυρση της υποψηφιότητας Κρανιδιώτη φέρεται να είχε ασκήσει το ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίστηκε να αντιπαρέρχεται το ζήτημα, ενώ αντιδράσεις υπήρξαν και από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αναζωπυρώνοντας έτσι έναν κύκλο εσωστρέφειας που χρονολογείται ήδη από την πολιτική επιχειρηματολογία των «δύο άκρων» που είχε υιοθετήσει κατά το παρελθόν το Μαξίμου.
Το Μαξίμου, αρνούμενο να σχολιάσει τα δημοσιεύματα αλλά και τις δηλώσεις, σημείωνε πώς ούτως ή άλλως το ψηφοδέλτιο του κόμματος δεν έχει οριστικοποιηθεί ή ανακοινωθεί.
kathimerini.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΦΑΤΣΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ ΔΕ ΟΝΟΜΑ ? ΦΑΗΛΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ?ΘΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ GREEK SOUVLAKI...ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ........ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή