Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ Η ΕΜΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ



Αντιμέτωποι με δύσκολες καιρικές συνθήκες θα βρεθούν κάτοικοι ορεινών και πεδινών περιοχών... στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο, καθώς από τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Τετάρτης θα σημειωθεί έντονη βροχόπτωση, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύεται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Αρχικά τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν περιοχές στο βόρειο τμήμα του Ιονίου, ενώ στη συνέχεια θα επεκταθούν σε όλη τη δυτική και βόρεια Ελλάδα. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά Ελλάδα, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.), είναι πιθανό να σημειωθούν χιονοπτώσεις από το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας καθώς και σε ορεινές περιοχές της δυτικής Στερεάς Ελλάδας όπου το υψόμετρο ξεπερνά τα 1.200 μέτρα. Η κακοκαιρία θα επεκταθεί σταδιακά προς το ανατολικό τμήμα της Μακεδονίας και της Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου