Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Όλα τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο Ράμμου

Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κ. Ράμμου αναλυτικά είναι:...

Άμφισσα
Ευστάθιος Κάππος, εκπαιδευτικός
Κατσαγούνος Ευάγγελος, Φαρμακοποιός
Ιτέα
Πέγκυ Αραβαντινού, Αρχιτέκτων 
Περιοχή Παρνασσού
Θωμάς Γούβαλης, Εκπαιδευτικός
Δωρίδα
Κώστας Μίχος, Πολιτικός Μηχανικός, από την Ερατεινή (προερχόμενος από το χώρο του ΠΑΣΟΚ )
Χαράλαμπος Κατσαρός, Ιδιοκτήτης κρεοπωλείου, πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος, επί Ν. Φουσέκη
Αυτό που παρατηρεί κανείς σε μια πρώτη ανάγνωση είναι ότι η επαγγελία του Κώστα Μπακογιάννη περί νέων προσώπων μάλλον δεν αφορούσε...τη Φωκίδα. Επίσης, εμφανές είναι το άνοιγμα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ με ό,τι συνειρμούς μπορεί να προκαλεί κάτι τέτοιο για το συσχετισμό του με παγιωμένες καταστάσεις και χρόνιες υπόγειες αυτοδιοικητικές διεργασίες στο Νομό μας. Όπως, επίσης, εξάγεται ανάγλυφη η διαπίστωση ότι ο επικεφαλής του περιφερειακού ψηφοδελτίου, κ. Μπακογιάννης, έχει θέσει τη Φωκίδα σε έσχατη προτεραιότητα, μιας και τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον επικεφαλής στη Φωκίδα είναι της απολύτου επιρροής της ελίτ-κεντρικής και αυτοδιοικητικής-του κόμματος στο Νομό.
Κι αν αυτή η εξέλιξη ήταν, κατά το μάλλον ή ήττον, αναμενόμενη, καθόλου, ωστόσο, αναμενόμενη δεν είναι η απόλυτα διασταυρωμένη πληροφόρησή μας ότι ο κ. Ράμμος ήδη έχει βρει κι αυτός τους...Μπαλτάκους του. Ειδικότερα, δεν ξέφεύγει της προσοχής ντόπιων παρατηρητών οι επαφές, οι πλαγιοκοπήσεις και το στενό μαρκάρισμα που ήδη γίνεται σε στελέχη, παράγοντες και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής προς ενίσχυση του ψηφοδελτίου της παράταξης στο Νομό από άτομα του στενού του περιβάλλοντος. Είδηση που ήδη έχει ταξιδέψει ως το Καρπενήσι, από όπου αναμένουμε το αν κι ο κ. Μπακογιάννης καλύψει τέτοιες κι ανάλογες κινήσεις ή όχι...
ΠΗΓΗ :http://amfissaface.gr/ 

1 σχόλιο:

  1. Προς τους συντάκτες
    Παρακαλώ να διαγραφεί η υποσημείωση, προς το πρόσωπό μου, ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.Η ειδίκευση μου είναι στην περιφερική ανάπτυξη (PhD).
    Πέγκυ Αραβαντινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή