Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 61χρονου ψαρά από την Ιτέα, που εγκλωβίστηκε στα βράχια...


Σώος, αλλά πολύ καταπονημένος ανασύρθηκε πριν από λίγο, ο 61χρονος από την βραχώδη περιοχή, όπου είχε εγκλωβιστεί για πολλές ώρες.....


Ο ερασιτέχνης ψαράς είχε πάει για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή μεταξυ Ιτέας και Αντίκυρας. Ξαφνικά έπιασε καιρός και προσπάθησε να βγει. Τα κύματα και ο αέρας έριξαν τη βάρκα πάνω στα βράχια και την τσάκισαν.

Ο ίδιος με υπέρ προσπάθεια κατάφερε να γαντζωθεί στα βράχια και να κρατηθεί στη ζωή. Ο 61χρονος ενημέρωσε με το κινητό τηλέφωνο ότι κινδυνεύει και αμέσως στήθηκε επιχείρηση από το λιμενικό και την Πυροσβεστική, ενώ ενημερώθηκε και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Η επιχείρηση διάσωσης το 61χρονου ήταν δύσκολη, αφού το σκάφος του λιμενικού δεν μπορούσε να πλησιάσει στα βράχια για να τον παραλάβει, ενώ ο ίδιος δεν μπορούσε να πιάσει την ανεμόσκαλα που του έριχνε το ελικόπτερο.

Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες οι πυροσβέστες από την Ιτέα κατάφεραν να τον προσεγγίσουν από τη ξηρά και να τον απεγκλωβίσουν βάζοντας έτσι τέλος στην περιπέτειά του και να γεμίσουν χαρά τους δικούς του που παρακολουθούσαν με αγωνία την επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου