Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ. ΔΕΛΦΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-4-2014 - Ο Σωκράτης πέθανε…Ο Μάρξ πέθανε…

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ


Ο Σωκράτης πέθανε…Ο Μάρξ πέθανε…
 και τώρα τελευταία πολλοί Δήμαρχοι  και Αυτοδιοικητικοί δεν αισθάνονται πολύ καλά…

Δελτίο τύπου  12- 4 -2014


Το δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 11-4-2014, ξεκίνησε με την ανάγνωση από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Μαρούτσο, του από 11-4-2014 δελτίου τύπου των ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, καθώς και της επιστολής του δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δημάρχου Π. ΜΕΓΚΟΥ. Αμφότερα τα κείμενα αναφέρονταν διεξοδικά και εμπεριστατωμένα, στα συμβάντα, την διαδικασία και τις εξελίξεις  περί την απόφαση να τεθεί σε αργία ο δήμαρχος Δελφών. (Τα κείμενα βρίσκονται και στην ιστοσελίδα μας).
Ο κ. Φουσέκης φυσικά δεν παρέστη στο δημοτικό συμβούλιο, αφού δήλωσε ξαφνικά ασθενής. Από νωρίς κυκλοφορούσε σαν είδηση –χωρίς ανάλογη επιβεβαίωση- ότι είχε δώσει την παραίτηση του. Προφανώς, εφόσον αυτό συμβαίνει, θα επιβεβαιωθεί την Μ. Δευτέρα καθώς επ ουδενί θα ήθελε ο κ. Φουσέκης και οι συν αυτώ να αποδειχθεί ότι είναι η πίεση των ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, διασπώντας τον προστατευτικό «κύκλο με την κιμωλία» που τον περιβάλλει τόσα χρόνια.
Να σημειώσουμε ότι ο «τύποις» αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, αν και νομικός, ούτε άκουσε ούτε κατάλαβε  τι γινόταν; Στην πραγματικότητα ανέλαβε την υπεράσπιση του κ. Φουσέκη εμμέσως πλην σαφώς, προφανώς  «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος».
Παρακάτω οι διευθύνσεις των βίντεο από την συνεδρίαση




ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου