Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σκανδαλώδηςη πολιτική συμπαιχνία των δύο συνδυασμών του Φουσέκη

Σκανδαλώδης η πολιτική συμπαιχνία των δύο συνδυασμών του Φουσέκη
Ο κ. Φουσέκης, αφού διέγνωσε τις διαθέσεις της κοινωνίας απέναντί του και κατάλαβε το τσουνάμι που έρχεται, κατέρρευσε…..
Όμως δεν θέλησε αποχωρώντας να αφήσει τα πράγματα στη τύχη τους.
Θεωρώντας αδύναμους τους άλλους τρεις συνδυασμούς και βλέποντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ακόμη εκδηλωθεί το αντίπαλο δέος, δηλαδή ένας δυναμικός συνδυασμός, ο οποίος να εκφράζει αυτό που περιμένουν οι πολίτες, μεθόδευσε την ίδρυση δύο καθαρά ¨δικών¨ του συνδυασμών,
ώστε να…..ελέγχει πλήρως τον Δήμο…..
Αυτός είναι ο σκοπός του.
Γιατί εκεί που έφθασε τον Δήμο, στα πρόθυρα της πτώχευσης, προβληματίζεται τι θα γίνει σε περίπτωση ελέγχων και μάλιστα όταν η νέα Δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές εφαρμόσει διαφάνεια σε όλα.
Ο κ. Φουσέκης γνωρίζει πολύ καλά, ότι εάν μετά την αποχώρησή του χάσει και τον έλεγχο του Δήμου, θα ξεχασθεί από εχθρούς και φίλους,
Έτσι, με τη δρομολόγηση των δύο ¨ δικών¨ του συνδυασμών επιδίωξε να συγκρατήσει ένα τμήμα του πολύ μεγάλου κοινωνικού χώρου που εκφράζεται με δυσαρέσκεια τόσο στο πρόσωπο το δικό του, όσο και των στενών συνεργατών του, μήπως και πέσουν στα…¨ μαλακά ¨ , κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει ότι και οι δύο αυτοί σύμβουλοί του είναι συνυπεύθυνοι της αρνητικής πορείας του Δήμου.
Για να επιτύχει το σχέδιό του αυτό, έπρεπε ο ένας συνδυασμός να φαίνεται ότι αποτελεί συνέχεια του υπάρχοντος και ο άλλος ότι τάχα προέρχεται από….« διάσπαση »…της ομάδας του…..!!!!!
Γι΄ αυτό, ο ένας συνδυασμός « συσπειρώνει » ( ποιους άραγε ; τα γνωστά περιβάλλοντα ; )…..
και ο άλλος ότι «Ανανεώνει » ( πώς ;με….αναδόμηση των ήδη φθαρέντων ; )…..
Τελικά , αυτό το σενάριο, το οποίο επικράτησε, ίδιοι το είχαν οι ΄΄διαρρεύσει΄΄ σε ανύποπτο χρόνο στον τοπικό τύπο στις 11-01-2014.
Από τότε είχαν αποφασίσει να κινηθούν με Ταγκαλή - Παναγιωτόπουλο τους οποίους εμφάνιζαν ως επικρατέστερους..!! γιατί όπως διαμήνυε ο φιλικός τους τύπος ο Φουσέκης : « Έχει τον τρόπο να τους…’’μαζεύει’’….».
Έτσι φαίνεται ότι ¨συμμάζεψε¨ και τον άλλο συνδυασμό του κ. Βασ. Καραγιάννη , για τον οποίο επαληθεύτηκαν και πάλι οι εκτιμήσεις μας.
Τα μυθιστορήματα που πλάθει η πλευρά του κ. Παναγιωτόπουλου, ότι ο συνδυασμός είναι πραγματικά δικός του και δεν είναι κρυφός συνδυασμός του Φουσέκη , δεν πείθουν κανένα. Και τούτο, γιατί τους ξέφυγαν μερικές βασικές …λεπτομέρειες…..
Για πολλές ημέρες ο κ. Παναγιωτόπουλος, χωρίς ( ; ; ) την άδεια του Φουσέκη…!!, αλλά ….κάτω από τη μύτη του , προσκαλούσε άτομα για υπογραφή της διακήρυξής του….
Πέραν αυτού, οι νύν Δημοτικοί Σύμβουλοι διαμοιράζονται περίπου ισάριθμα ανάμεσα στους δύο…. ¨ αδελφούς ¨ συνδυασμούς.
Κατά συνέπεια , οι σύμβουλοι του ψηφοδελτίου του κ. Παναγιωτόπουλου θα πρέπει να έχουν έλθει και αυτοί σε ρήξη με τον κ. Φουσέκη , πράγμα το οποίο για τη βασική τουλάχιστον ομάδα δεν ισχύει.
Γιατί όποιος πραγματικά διαφωνεί , όχι μόνο φεύγει από το μαντρί, αλλά εξηγεί και τους λόγους αποχώρησής του, αν δε ….ψάλλει και μερικά…. « Γαλλικά »…. αποχωρώντας, όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις….
Άραγε , είναι προφανές ότι πρόκειται για μία μεγάλη πολιτική συμπαιγνία του Φουσέκη και των σιωπηλών συμβούλων του , η οποία όμως δεν πρόκειται να ξεγελάσει κανέναν.-
 Νίκος Δρόλαπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου