Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ… Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον κο. Γιώργο Δρακάκη

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
 Με πραγματική αγωνία για την πορεία του τόπου μας και ταυτόχρονα με αίσθημα ευθύνης και χρέους απέναντι ΣΑΣ, ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος για τον δήμο ΔΕΛΦΩΝ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου του 2014, ηγούμενος του ανεξάρτητου, αδέσμευτου συνδυασμού «Καθαρή  Λύση για τον Δήμο Δελφών»....
            Ήρθε η ώρα της ρήξης, της αποχώρησης και της απομάκρυνσης του φθαρμένου πολιτικού προσωπικού του τόπου μας και των επαγγελματιών της πολιτικής.
Ήρθε η ώρα να βάλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ένα άθλιο πολιτικό τοπικό κατεστημένο, που είναι υπεύθυνο για το σημερινό κατάντημα του Δήμου Δελφών.
Με ΚΑΘΑΡΗ  διοίκηση, με νέες  ιδέες, με ελευθερόφρονη σκέψη, με εντιμότητα και καθαρότητα, να θέσουμε  τέρμα στην εξουσία των παρασκηνίων, τέρμα  στην αδικία που επικρατεί, τέρμα στην ανομία που προκαλεί την αταξία.
Χωρίς αποκλεισμούς, αγκυλώσεις και διαχωριστικές γραμμές θα υπηρετήσουμε μόνο και μόνο τον τόπο και τον Δήμο μας.
Κάνουμε σημαία μας την καθαρότητα και την ανιδιοτελή μας ευθύνη.
            Με όλους, τους νέους,  αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, ανέργους συμπολίτες που θέλουν επιτέλους να αποκτήσουν ενεργό ρόλο στην ζωή και στον παραγωγικό σχεδιασμό του δήμου, θα αγωνιστούμε για να δημιουργήσουμε τις υποδομές μας, να προβάλλουμε τα μοναδικά στον κόσμο φυσικά μας χαρίσματα, να αξιοποιήσουμε τους παραγωγικούς μας πόρους, να σηκώσουμε και να  ανυψώσουμε το πληττόμενο επίπεδο της καθημερινής μας ζωής σε όλους τους τομείς: στην τοπική οικονομία, στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην κοινωνική μέριμνα, στον πολιτισμό.
            Ο Δήμος Δελφών οφείλει να γίνει ένας Δήμος  πρότυπο - αντάξιος της  ιστορίας του και της προσφοράς του. Αντάξιος των ταλαιπωρημένων κατοίκων του που αγωνίζονται και αγωνιούν.
            Κάθε συμπολίτης μας που πιστεύει σε αυτό το στόχο, που είναι  καθαρός, έντιμος, ανιδιοτελής, εργοποιός και υπεύθυνος, καλείται ατομικά ή συλλογικά να συνεργαστεί και να συμπορευτεί μαζί μας με συγκεκριμένη προγραμματική δέσμευση.
Είναι η ώρα της ευθύνης, η ώρα της υπέρβασης για όλους μας!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Δρακάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου