Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Όλοι στο κτίριο εισαγγελίας Άμφισσας, Οι διώξεις εκπαιδευτικών – γονέων και μαθητών του γυμνασίου και του λυκείου Ιτέας - ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ & ΕΚΤΡΟΠΗ

Την Τετάρτη 12-3-2014 στις 10πμ καλούμε κάθε δημοκράτη-σσα να παραβρεθεί στο κτίριο εισαγγελίας Άμφισσας.

Όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί γονείς νεολαίοι κάθε πολίτης που έχει όραμα μια  δημοκρατική δημόσια παιδεία σε μια ελεύθερη κοινωνία....

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Φίλοι και φίλες.

Οι διώξεις εκπαιδευτικών – γονέων και μαθητών του γυμνασίου και του λυκείου Ιτέας  με αφορμή την κατάληψη του σχολείου στο διάστημα 24με30-9-2013 ΕΙΝΑΙ  ΝΤΡΟΠΗ & ΕΚΤΡΟΠΗ για την κοινωνική ζωή της περιοχής.
Οι σύλλογοι διδασκόντων και οι σύλλογοι γονέων ομόφωνα αντέδρασαν και καταδίκασαν τις ποινικές διώξεις αλλά πρώτα και κύρια τον χαλκευμένο τρόπο με τον οποίο αυτές προωθήθηκαν. 
Την ίδια ώρα που 10δες τρωκτικά του δημόσιου χρήματος απολαμβάνουν τους «κόπους τους» την ώρα που υπηρέτες ξένων αφεντάδων, ΖΗΜΕΝΣ, Λαγκαρντ κτλ ανενόχλητοι διάγουν βίον ανθόσπαρτο, το σύστημα βρήκε επιτέλους στα πρόσωπα 2 καθηγητριών  και μαθητών, τους υπονομευτές των σχολείων, τους αρματολούς των καταλήψεων!! 
Η κοινωνική δραστηριότητα των 2 καθηγητριών μπαίνει στο στόχαστρο…  
 Τέτοιου είδους ενέργειες στοχεύουν στην διάλυση της εκπαιδευτικής  κοινότητας δημιουργώντας κλίμα τρομοκρατίας στους εκπαιδευτικούς στους γονείς και στους μαθητές.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ &  ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ



ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου