Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Πτώση της θερμοκρασίας της επόμενες ημέρες. Βροχές και καταιγίδες

Άστατο καιρό με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε σήμερα....
 

Τα φαινόμενα στα δυτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς, 13 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά έως τους 19 βαθμούς στην Κρήτη, 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Ιόνιο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά τις πρωινές ώρες σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι πρόσκαιρη καταιγίδα περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως μετά το μεσημέρι περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Παρασκευή 

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.
Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Σάββατο
Αστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής και νότιας χώρας.
Άνεμοι: στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο αιγαίο 7 μποφόρ. Στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Κυριακή Στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 και πιθανόν 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου