Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Τι κάνετε για το Κέντρο Υγείας Ιτέας κύριε Παναγιωτόπουλε και κύριε Ταγκαλή…;;;


Επειδή τις τελευταίες ημέρες έχουν κορυφωθεί οι επαφές τρίτου τύπου με πιθανούς υποψηφίους από τους σιαμαίους και ομοπάτριους υποψηφίους του Δήμου Δελφών.... οι οποίοι προέρχονται αμφότεροι από την παράταξη της δημοτικής αρχής που ασκεί την εξουσία, ζητάμε εκ μέρους των  κατοίκων των δήμων Γαλαξειδίου, Δεσφίνας,  Δελφών, Ιτέας αλλά και της παραλιακής Δωρίδας, περιοχές που καλύπτει το Κέντρο Υγείας Ιτέας, να ενεργήσουν άμεσα για την κατάσταση στην μονάδα που τέθηκε από τον κ. Δάρρα σε υπολειτουργία, στα πλαίσια της κατεύθυνσης της  ιδιωτικοποίησης της υγείας…!

  Περιμένουμε να ακούσουμε τις άμεσες παρεμβάσεις σας Τ Ω Ρ Α που υφίσταται το πρόβλημα και επίσης τις προθέσεις σας για το Κέντρο, διότι ακολουθεί η Πυροσβεστική και η Αστυνομία Ιτέας…


  Επίσης, να μας ενημερώσετε για τις άμεσες ενέργειές σας, πολιτικές και μη,  σχετικά με την τουλάχιστον παράτυπη ενέργεια του Διοικητή του Νοσοκομείου Άμφισσας να αναθέσει υποχρεωτικά το δικής του αρμοδιότητος πρόγραμμα εφημεριών ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ  του Νομού στον Διευθυντή του Κ.Υ. Ιτέας, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνει…καθώς επίσης και την αμετακίνητη επιμονή του!

  Μάλιστα, λόγω της μοναδικής ανά τον κόσμο, ύπαρξης μεταλλευτικών εγκαταστάσεων στην πόλη της Ιτέας και του διεθνούς Σχεδίου αντιμετώπισης εργατικών ατυχημάτων, εξηγείστε μας πώς παρακάμπτεται η διεθνής ισχύς και νομοθεσία, η οποία παρεμπιπτόντως καλύπτεται και από τα λιμάνια κρουαζιέρας…τα περί ύπαρξης Νοσοκομείου στα 13 χιλιόμετρα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ούτως ή άλλως, άλλωστε το Κ.Υ. καλύπτει περιοχή από την Ερατεινή και εντεύθεν!


  Περιμένουμε να διαπιστώσουμε τις παρεμβάσεις σας, τόσο του κυρίου Παναγιωτόπουλου που πρεσβεύει το δεοντολογικόν όσο και του κυρίου Ταγκαλή που διατυμπανίζει ότι είναι και γαμβρός Ιτέας!...

Καλό θα είναι οι ενέργειες να μην είναι πανομοιότυπες με αυτές του πολιτικού σας πατρός…

 Ακούμε!

Τίποτα λιγότερο από τις ενέργειες του υποψηφίου Καπεντζώνη, ελπίζω...

3 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ....27 Μαρτίου 2014 στις 12:44 π.μ.

    Και τώρα κύριοι η σειρά μας...

    Τί κάνατε όλα αυτά τα χρόνια της παντοδυναμίας σας κ.κ διάδοχοι(με δαχτυλίδι ή όχι) και άμμεσοι συνεργάτες του κου Φουσέκη για τα παρακάτω προβλήματα της Πολυδρόσου?
    1.Λατομείο στην Πατερόλακα
    2.Κατάργηση του Ταχυδρομείου
    3.Κατάργηση του Γυμνασίου
    4..Συνεχείς προσπάθειες υποβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου
    5.Μετατροπή του ομορφότερου χωριού της περιοχής σε απέραντο σκουπιδότοπο.
    6.Αποχέτευση και ύδρευση .
    7.Αποκλεισμό από κάθε χρηματοδότηση
    Και το κυριότερο

    8.Πλήρη εγκατάλειψη και επιδεικτικά τιμωριτική αντιμετώπιση και απομόνωση του μεγαλύτερου χωριού.

    *ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ......*





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ''ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΗ'' ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΥ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή