Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

" Η Στερεά σε νέα τροχιά "

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αγαπητές φίλες και φίλοι, πολίτες της Στερεάς
Ξεκινάμε μια ακόμη προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις των μνημονίων στη περιφέρειά μας και να χαράξουμε μια νέα πορεία, που να ανταποκρίνεται στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και στα συμφέροντα των κατοίκων της....

Στο επίκεντρο της προσοχής μας είναι οι άνθρωποι και όχι οι αγορές. Όλοι αυτοί που χρόνια τώρα αδικήθηκαν, μάτωσαν, είδαν να ανατρέπονται οράματα και επιδιώξεις μιας ζωής, όλοι αυτοί που θέλουν μια άλλη πορεία της περιφέρειας και άλλη πολιτική.
Για αυτό θεωρούμε ότι μαζί σας χρειαζόμαστε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο. Ένα νέο σύμφωνο Πολιτικής / Πολιτικών /Πολιτών για την πορεία της περιφέρειας. Σύμφωνο που θα προωθεί και θα υλοποιεί ένα νέο μοντέλο κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης, και θα αντιμετωπίζει:
Ø      Τις Εισοδηματικές και Κοινωνικές Ανισότητες της κάθε περιοχής
Ø      Τις Ενδοπεριφερειακές ανισότητες (Αστικές /Μειονεκτικές περιοχές)
Ø      Τις Ανισότητες της Περιφέρειας με το Κέντρο (Περιφέρεια Στερεάς / Αττική)
Για να πετύχουμε αυτά χρειαζόμαστε την ενεργή συμμετοχή και ουσιαστική συνεισφορά των πολιτών που έχουν τις ίδιες ή παραπλήσιες ανησυχίες, προβληματισμό και διάθεση προσφοράς.
Γι’ αυτό θεωρούμε ότι στο δύσκολο αλλά αναγκαίο αυτόν αγώνα δεν έχουν θέση μικροκομματικές σκοπιμότητες και τεχνάσματα. Αντίθετα έχουν θέση και ρόλο όλοι οι ενεργοί πολίτες, ανεξάρτητα από ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις για να αγωνιστούν μαζί μας, πριν και μετά τις εκλογές, έτσι ώστε να βάλουμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε νέα τροχιά.
Τροχιά ανασυγκρότησης, αειφορίας και καλύτερης ποιότητας ζωής

Βαγγέλης Αποστόλου
υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Χαλκίδα, 28/3/2014

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ιφιγένειας 8α, 34100 Χαλκίδα, Τηλ.: 22210 84863, Fax: 22210 22845

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου