Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Θ.Γιαννόπουλος: Θα τιμωρήσει σκληρά ο λαός την κυβέρνηση!

 Έντονες είναι ο διαμαρτυρίες των ασφαλισμένων για την κατάργηση του ΕΟΠΥΥ και την θέσπιση καταβολής ποσού 5 ευρώ για την συνταγογράφηση των φαρμάκων τους....
Μάλιστα σύμφωνα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θανάση Γιαννόπουλο ,πρώην υφυπουργό υγείαςαυτές οι μεταμορφώσεις του υπουργού υγείας Άδωνη Γεωργιάδη δείχνουν την πλήρη ανικανότητα του να διαχειριστεί ένα δημόσιο τομέα όπως είναι η υγεία γιατί δεν εχει καμία σχέση με αυτήν.
Αναγκάζουν, είπε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρωην υφυπουργός, τώρα τον πολίτη να πληρώνει όχι μόνο ένα 5 ευρώ αλλά επειδή δεν θα μπορεί πλέον ένας γιατρός να συνταγογραφεί όλα τα φάρμακα αλλά μόνο αυτά που ανήκουν στην ειδικότητα του , ο ασθενής θα είναι υποχρεωμένος να απευθύνεται σε περισσότερους γιατρούς αν έχει την ανάγκη  για φάρμακα περισοτέρων ασθενειων και  να καταβάλλει αντίστοιχα από 5 ευρώ στον καθένα. Αυτές τις αθλιότητες θα πληρώσει η κυβέρνηση γιατί ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος και αυτό το εισπράττω είπε στις περιοδείες μου σε όλη την Στερεά και θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου