Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

" Τί θα γίνει αν μια μέρα ο αστυνομικός δεν πάει στη δουλειά του; "

Επιστολή αστυνομικίνας για τις μεταθέσεις

Γυναίκα αστυνομικός κρίνει κι επικρίνει τη διαρκώς μειούμενη προοπτική απαγκίστρωσης των υπηρετούντων στην Αθήνα...
αστυνομικών γενικών καθηκόντων και ειδικών φρουρών. Διαβάστε την επιστολή προς το bloko.gr
"Πραγματικα ειμαι αγανακτισμενη! Διαβασα το αρθρο σας σχετικα με τις μεταθεσεις των ειδικων φρουρων και εχω
απογοητευτει! Σιγουρα κανενας δεν περιμενε καποιον αξιολογο αριθμο κενων θεσεων παρα φυσικα τις τεραστιες ελλειψεις που εχουν στην επαρχια... Εγω συγκεκριμενα μιλαω για τη Θεσσαλονικη γιατι αυτη ειναι η πολη μου και γνωριζω οτι αφορα τη συγκεκριμενη!
Εχω διαβασει αρκετα αρθρα σχετικα με την ελειψη και σε παρα πολλες πολεις της χωρας για να μη πω σε ολες!!! Πραγματικα αυτη η κατασταση ειναι τραγικη και ντροπιαστικη!! Ας ξεσηκωθει λιγο ο καθε αστυνομικος! Δεν αφορα μονο εμας που μενουμε πισω αλλα και ολους τους υπολοιπους που δυσκολευονται και τους θεωρουν ρομποτακια τους! Ανθρωποι ειναι και αυτοι!
Τι το υπερφυσικο βλεπουν πανω τους και νομιζουν πως μια ζωη θα τα ανεχονται ολα και θα διακυνδυνευουν τη ζωη τους για λιγα ευρω? Νομιζουν οτι τους εχουν στο χερι.. Εχουν ιδεα τι θα γινει αν μια μερα ο αστυνομικος δε παει στη δουλεια του? Η χωρα θα καταρρευσει! Αυτο θα γινει!!!
Εχουν αναγκη την αστυνομια στην αθηνα! Μονο η Αθηνα ειναι Ελλαδα? Μονο εδω κυνδυνευει κοσμος? Τους βολευει αυτο! Και ολοι οι υπολοιποι βουλευτες της χωρας τι κανουν? Εχουν κατεβασει το κεφαλι? Ειναι τοσο δυσκολο να απαιτησουν την αυξηση των αστυνομικων στην πολη τους? Για να μη μιλησω για οσους εχουν οικογενεια και παιδια! Και ζουν εδω μονοι τους χωρις την παραμικρη βοηθεια απο καποιον δικο τους!
Οικονομικη και ψυχολογικη! Οικογενειες που τις τρωει η μοναξια και η μιζερια! Τα παιδια που ζουν μοναχα με τον μπαμπα και τη μαμα τους! Μακρια απο ολους λες και δεν υπαρχουν αλλοι στον κοσμο! Και γυριζουν εκει που ανοικουν οταν πια εχουν μεγαλωσει και πολλα απο αυτα πραγματικα το ξερω απο πολλους ανθρωπους παθαινουν πολιτισμικο σοκ!
Ποσα συμφαιροντα επιτελους κρυβονται απο πισω?
Τι μπορει ο καθενας να κανει για το καλυτερο? Γιατι τοση αδιαφορια? Ασχολειθητε επιτελους μας εχετε αφησει στη μοιρα μας!!!!!!
Ευχαριστω για το χρονο σας ρε παιδια! Καλη δυναμη!!!! Εχει ο Θεος και θα μας δωσει και εμας! Δε μπορει! "
bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου