Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωσε τους Αντιπερειφερειάρχες ο Κ.Χαινάς με τη ΔΗΜ.ΑΡ

«Σήμερα  είναι ένας σταθμός, σημαντικός σταθμός  στην πορεία που ξεκινήσαμε εδώ και περίπου  ένα μήνα . Είναι σημαντική  ημέρα και για μένα , γιατί από σήμερα  αισθάνομαι ότι έχω  πέντε ανθρώπους δίπλα  μου  για να υλοποιήσουμε  μαζί  το όραμα μας ….
«. Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε την Δευτέρα το  απόγευμα  στην Λαμία και στην αίθουσα του  ΤΕΕ Ανατολικής   Στερεάς  να ανακοινώνει τους υποψηφίους Αντιπερειφερειάρχες του συνδυασμού «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑ» , ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Χαινάς.
Ο  Κος Χαινάς , απευθυνόμενους και σε φίλους του συνδυασμού που βρέθηκαν στην αίθουσα του  ΤΕΕ  αναφέρθηκε για μια  ακόμη φορά στην  προσπάθεια  που ξεκινούν οι « ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» λέγοντας  χαρακτηριστικά «Είμαστε η  Προοδευτική πρόταση για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας .Εμείς  θα μιλήσουμε με  αλήθειες  και θέλω ο κόσμος να μας ακούσει , να μας μάθει , να μας γνωρίσει. Δεν έχουμε μαγικές λύσεις .
Ευθύνη –Γνώση –Συνεννόηση, είναι οι τρείς λέξεις «κλειδιά» για την  προσπάθεια  που θα κάνουμε  .Αντίπαλοι μας είναι  τα προβλήματα .Φιλοδοξούμε να είμαστε ο καθοριστικός παράγοντας μετά τις εκλογές…»
Στην συνέχεια ο Κώστας Χαινάς , ξεκίνησε να καλεί κοντά του  έναν -έναν τους Αντιπερειφερειάρχες του συνδυασμού, ξεκινώντας απ την Ευρυτανία και τελειώνοντας με την Εύβοια
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ : Μωυσής Μπερμπερής-Μηχανικός
ΦΩΚΙΔΑ: Αντώνης  Ιωάννου –Εκπαιδευτικός
ΒΟΙΩΤΙΑ : Μάκης Καρακικές –Οδοντίατρος /Νυν Περιφερειακός  Σύμβουλος.
ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Κώστας Λιανός  -Δικηγόρος
ΕΥΒΟΙΑ: Δημήτρης Κουτσούλης –Δικηγόρος /Πρώην Δήμαρχος Αυλώνα.
Όλοι οι Αντιπερειφερειάρχες , πήραν τον λόγο και αναφέρθηκαν στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση  , όπως και σε επί  μέρους ζητήματα  των νομών τους
«Φέρνουμε το καινούργιο στην πολιτική της Περιφέρειας. Θα καταφέρουμε να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών..»
Στο τέλος της παρουσίασης ο Κος  Χαινάς διευκρίνησε ότι « ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» δεν στηρίζονται μόνο απ την ΔΗΜΑΡ αλλά  και από μια σειρά άλλων  κινημάτων  και οργανώσεων τις οποίες και θα ανακοινώσει  τις επόμενες  ημέρες.
ilamia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου